pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çakacak Hastane İnşaatını İnceledi

16.08.2017 - 15:08, Güncelleme: 16.08.2017 - 15:08
 

Vali Çakacak Hastane İnşaatını İnceledi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Özdemir Çakacak, "Hastanemiz hizmete açıldığında Eskişehir bölgenin...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Özdemir Çakacak, "Hastanemiz hizmete açıldığında Eskişehir bölgenin sağlık merkezi haline gelecektir." dedi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çakacak, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki inşaat çalışmaları hakkında, yüklenici firma yetkilisi Korgün Saban'dan bilgi aldı. İncelemesinde son yıllarda sağlık hizmetlerinde ülkede çok büyük atılımlar yaşandığını dile getiren Vali Çakacak, "En kısa zamanda tamamlanacak olan ve tamamlandığında ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin gurur kaynaklarından birisi olacak olan bin 81 yataklı Şehir Hastanesi hem şehrimize hem de komşu illere en modern ve konforlu sağlık hizmeti verecektir." dediği ifade edildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Özdemir Çakacak, "Hastanemiz hizmete açıldığında Eskişehir bölgenin...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Özdemir Çakacak, "Hastanemiz hizmete açıldığında Eskişehir bölgenin sağlık merkezi haline gelecektir." dedi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çakacak, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki inşaat çalışmaları hakkında, yüklenici firma yetkilisi Korgün Saban'dan bilgi aldı.

İncelemesinde son yıllarda sağlık hizmetlerinde ülkede çok büyük atılımlar yaşandığını dile getiren Vali Çakacak, "En kısa zamanda tamamlanacak olan ve tamamlandığında ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin gurur kaynaklarından birisi olacak olan bin 81 yataklı Şehir Hastanesi hem şehrimize hem de komşu illere en modern ve konforlu sağlık hizmeti verecektir." dediği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.