pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Barut'tan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

10.01.2015 - 16:18, Güncelleme: 10.01.2015 - 16:18
 

Vali Barut'tan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Sivas Valisi Alim Barut, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sivas Valisi Alim Barut,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Vali Barut, mesajında, basının, toplumun bilgilenmesinde, toplumsal barış, huzur, güven ortamının güçlenmesinde önemli payı olduğunu belirtti.   Basının halkın haber alma hakkını sağladığını ve toplumdan gelen istekleri yansıttığını aktaran Barut, teknolojik gelişmeler sonucunda basının öneminin daha da arttığını vurguladı.   Barut, basının bu önemli sorumluluklarını yerine getirebilmesi için meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemesi gerektiğini aktararak, şunları kaydetti:     "Sivas basını da bu sorumluluklarının bilinciyle kamuoyunun aydınlatılması konusunda üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirmektedir. Kamuoyunu aydınlatmak için her türlü zorluğa rağmen büyük bir fedakarlıkla toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren basın çalışanlarının çalışma ve sosyal haklarının korunması, daha iyi imkanlara ulaştırılması da aynı oranda önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Valilik olarak geleceğin Sivas'ını oluşturmak için hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalarda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimi sunar. İlkeli ve objektif bir anlayışla devam edeceğine inandığım çalışmalarında başarılar diler, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım." - Sivas
Sivas Valisi Alim Barut, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sivas Valisi Alim Barut,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Vali Barut, mesajında, basının, toplumun bilgilenmesinde, toplumsal barış, huzur, güven ortamının güçlenmesinde önemli payı olduğunu belirtti.

 

Basının halkın haber alma hakkını sağladığını ve toplumdan gelen istekleri yansıttığını aktaran Barut, teknolojik gelişmeler sonucunda basının öneminin daha da arttığını vurguladı.

 

Barut, basının bu önemli sorumluluklarını yerine getirebilmesi için meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemesi gerektiğini aktararak, şunları kaydetti:

 

 

"Sivas basını da bu sorumluluklarının bilinciyle kamuoyunun aydınlatılması konusunda üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirmektedir. Kamuoyunu aydınlatmak için her türlü zorluğa rağmen büyük bir fedakarlıkla toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren basın çalışanlarının çalışma ve sosyal haklarının korunması, daha iyi imkanlara ulaştırılması da aynı oranda önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Valilik olarak geleceğin Sivas'ını oluşturmak için hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalarda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimi sunar. İlkeli ve objektif bir anlayışla devam edeceğine inandığım çalışmalarında başarılar diler, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım." - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.