pendik escort bayan
ak

Vali Barut, Milli Güreşçiyi Kutladı

10.09.2014 - 17:11, Güncelleme: 10.09.2014 - 17:11
 

Vali Barut, Milli Güreşçiyi Kutladı

Sivas valisi Alim Barut, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, serbest stil 125 kiloda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Taha AKGÜL' ü kutladı.

Vali Alim Barut tebrik mesajında; Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, serbest stil 125 kiloda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Taha AKGÜL, Türkiye’yi ve Sivas’ı gurur ve sevince boğmuş, şanlı bayrağımızın şerefle dalgalanmasına vesile olmuştur.   Daha önce Ülkemize ve Hemşerilerimize 3 Avrupa şampiyonluğu mutluluğu yaşatan milli güreşçimiz Taha Akgül, kariyerinde çok önemli yer tutacak olan dünya şampiyonluğunu kazanmayı başarmış, bu başarısı ile hem Sivaslı ve hem de diğer genç sporcular için teşvik edici örnek olmuştur.   Ülkemizin kazandığı bu derecelerin, spor ülkesi olması yolunda attığımız doğru adımların neticesinde olduğu inancıyla; sergilediği muhteşem performansla Dünya Şampiyonu olan ve ülkemiz sporuna uzun yıllar başarıyla hizmet edeceğine inandığımız Sivaslı güreşçimiz Hemşerimiz Taha AKGÜL'ü ve Taha AKGÜL’ün saygılı ve mütevazı kişiliğinin üstün ahlaki değerlerle süslenmesine vesile olan Anne Babasını, bu tarihi başarısında emeği geçen Sivaslıları ve teknik heyeti ve yine Güreş Federasyonu Başkanı Sivaslı Hemşerimiz Asrın Güreşçisi Sayın Hamza YERLİKAYA’yı tüm kalbimizle tebrik ediyoruz.   Bu vesileyle dünyanın çeşitli yerlerinde ülkemizin bayrağını dalgalandıran tüm sporcularımızın bizlere yaşattıkları gurur ve mutluluk verici başarılarının devamını diliyoruz dedi. - SİVAS
Sivas valisi Alim Barut, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, serbest stil 125 kiloda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Taha AKGÜL' ü kutladı.

Vali Alim Barut tebrik mesajında; Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, serbest stil 125 kiloda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Taha AKGÜL, Türkiye’yi ve Sivas’ı gurur ve sevince boğmuş, şanlı bayrağımızın şerefle dalgalanmasına vesile olmuştur.

 

Daha önce Ülkemize ve Hemşerilerimize 3 Avrupa şampiyonluğu mutluluğu yaşatan milli güreşçimiz Taha Akgül, kariyerinde çok önemli yer tutacak olan dünya şampiyonluğunu kazanmayı başarmış, bu başarısı ile hem Sivaslı ve hem de diğer genç sporcular için teşvik edici örnek olmuştur.

 

Ülkemizin kazandığı bu derecelerin, spor ülkesi olması yolunda attığımız doğru adımların neticesinde olduğu inancıyla; sergilediği muhteşem performansla Dünya Şampiyonu olan ve ülkemiz sporuna uzun yıllar başarıyla hizmet edeceğine inandığımız Sivaslı güreşçimiz Hemşerimiz Taha AKGÜL'ü ve Taha AKGÜL’ün saygılı ve mütevazı kişiliğinin üstün ahlaki değerlerle süslenmesine vesile olan Anne Babasını, bu tarihi başarısında emeği geçen Sivaslıları ve teknik heyeti ve yine Güreş Federasyonu Başkanı Sivaslı Hemşerimiz Asrın Güreşçisi Sayın Hamza YERLİKAYA’yı tüm kalbimizle tebrik ediyoruz.

 

Bu vesileyle dünyanın çeşitli yerlerinde ülkemizin bayrağını dalgalandıran tüm sporcularımızın bizlere yaşattıkları gurur ve mutluluk verici başarılarının devamını diliyoruz dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.