pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali BARUT Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Kültür-Sanat 28.05.2016 - 23:12, Güncelleme: 28.05.2016 - 23:12
 

Vali BARUT Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanlığının mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin görevlendirilmesinde Aday Öğretmenlik sürecini uygulamaya koymasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle Aday öğretmenler, Sivas Valisi Âlim BARUT ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığının mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin görevlendirilmesinde Aday Öğretmenlik sürecini uygulamaya koymasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle Aday öğretmenler,  Sivas Valisi Âlim BARUT ile bir araya geldi. Sivas Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programında, Eğitim hizmetlerinde görev alacak öğretmenlerin belli bir kalitede, seviyede ve yetenekte olması gerektiğini belirten Vali BARUT, yaptığı konuşmada başarılı olmak için yapılan mesleğin sevilmesi gerektiğini söyledi. Valilik makamının görevleri ve işleyişi hakkında da öğretmenlere bilgiler veren Vali BARUT, Aday Öğretmenlere çeşitli tavsiyelerde bulunarak meslek hayatları boyunca başarılar diledi. Konuşmaların ardından günün anısına Vali Âlim BARUT’a çiçek takdim edildi. Aday Öğretmenlerle kahvaltı programı, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu. – Sivas 
Milli Eğitim Bakanlığının mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin görevlendirilmesinde Aday Öğretmenlik sürecini uygulamaya koymasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle Aday öğretmenler, Sivas Valisi Âlim BARUT ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığının mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin görevlendirilmesinde Aday Öğretmenlik sürecini uygulamaya koymasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesiyle Aday öğretmenler,  Sivas Valisi Âlim BARUT ile bir araya geldi.

 

Sivas Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programında, Eğitim hizmetlerinde görev alacak öğretmenlerin belli bir kalitede, seviyede ve yetenekte olması gerektiğini belirten Vali BARUT, yaptığı konuşmada başarılı olmak için yapılan mesleğin sevilmesi gerektiğini söyledi. Valilik makamının görevleri ve işleyişi hakkında da öğretmenlere bilgiler veren Vali BARUT, Aday Öğretmenlere çeşitli tavsiyelerde bulunarak meslek hayatları boyunca başarılar diledi.

 

Konuşmaların ardından günün anısına Vali Âlim BARUT’a çiçek takdim edildi. Aday Öğretmenlerle kahvaltı programı, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu. – Sivas 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.