pendik escort bayan
ak

Vali Ayhan: Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek istiyoruz

Siyaset 20.12.2018 - 16:38, Güncelleme: 20.12.2018 - 16:38
 

Vali Ayhan: Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek istiyoruz

SİVAS Valisi Salih Ayhan, "ortak akılla yarınlara" başlığı altında yapılacak çalıştayla ilgili olarak, "Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek...

SİVAS Valisi Salih Ayhan, "ortak akılla yarınlara" başlığı altında yapılacak çalıştayla ilgili olarak, "Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek ve bir algı oluşturmak istiyoruz" dedi.Valilik öncülüğünde paydaş kurumlarla birlikte "Ortak Akılla Yarınlara" sloganı ile 26 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan Sivas Çalıştayı'nın moderatör toplantısı Cumhuriyet Üniversitesinde yapıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Salih Ayhan, "Akademisyenlerimizin bu çalıştaya bilimsel ve akademik bir pencere açacağına inanıyorum. Atatürk, milli mücadele döneminde bu şehirde ulusal bir kongre ile tüm ülkeye sirayet etmek istediğine göre, bu şehirde bu şehrin insanında bir potansiyel gördüğü içindir. Bizlerde bu şehirde bir güç olduğuna inandığımız için bu çalıştayı önemsiyoruz. Sizlerin de bize bilgi ve birikiminizle önemsenecek bir katkı sağlayacağınıza inanıyorum" dedi.Çalıştayı önemsediklerini belirten Vali Ayhan, "Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek ve bir algı oluşturmak istiyoruz. İnanıyorum ki, Sivas'ın sorunlarını tespit ederek bir yol haritası çizeceğiz. Geçmiş dönemde de zaman zaman çeşitli toplantılar yapılarak sorun ve talepler masaya yatırıldı. Şehrin hedefine ulaşması için ortak cümleleri bulmamız gerekiyor. Burada Cumhuriyet Üniversitemizin bizlere evrensel bilgi üretmesi gerekiyor. Özellikle yeniliğe açık bir irade anlayışını ortaya koymak son derece önemli. Yenilikten korkmayan, değişen dünyaya ayak uyduran bir unsurun parçası olacağız. Sivas doğu-batı ve kuzey-güney aksıyla her türlü hizmetten istifade etmektedir. Lojistik merkez, raylı sistemler, hızlı tren ve diğer hizmetler üst üste konduğu zaman ilimizde güzel bir görüntü ortaya çıkıyor" diye konuştu.Güzel proje ve fikirlerin mutlaka karşılığını bulacağını ifade eden Ayhan, "Plansız hayat kuru bir dilekten ibarettir. Dışarıdan yönlendirilirsek, güzel fikirler paylaşılırsa, ufuklar da açılmış olur. Bizler sahanın dinamiklerini iyi tutmamız gerekiyor. Amacımız şehri her yönüyle tanımak, sorunlarına çözüm bulmak ve geleceğe iyi bir şehir devretmek" ifadelerini kullandı. Kamu kurumlarının farklı düşüncelere sahip olmamalarını isteyen Ayhan, "Kurumlarımızın ortak hedefi 28 bin kilometre alanda yaşayan vatandaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak olsun. İlimizde idaremizin dinamik bir yapısı var, hep beraber bu yükü kaldırabileceğimizi düşünüyorum" dedi.Toplantının sonunda katılımcılar, çalıştayın süreci ile ilgili neler yapılabileceği konusunda fikirlerini ve önerilerini sundu.FOTOĞRAFLI
SİVAS Valisi Salih Ayhan, "ortak akılla yarınlara" başlığı altında yapılacak çalıştayla ilgili olarak, "Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek...

SİVAS Valisi Salih Ayhan, "ortak akılla yarınlara" başlığı altında yapılacak çalıştayla ilgili olarak, "Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek ve bir algı oluşturmak istiyoruz" dedi.

Valilik öncülüğünde paydaş kurumlarla birlikte "Ortak Akılla Yarınlara" sloganı ile 26 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan Sivas Çalıştayı'nın moderatör toplantısı Cumhuriyet Üniversitesinde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Salih Ayhan, "Akademisyenlerimizin bu çalıştaya bilimsel ve akademik bir pencere açacağına inanıyorum. Atatürk, milli mücadele döneminde bu şehirde ulusal bir kongre ile tüm ülkeye sirayet etmek istediğine göre, bu şehirde bu şehrin insanında bir potansiyel gördüğü içindir. Bizlerde bu şehirde bir güç olduğuna inandığımız için bu çalıştayı önemsiyoruz. Sizlerin de bize bilgi ve birikiminizle önemsenecek bir katkı sağlayacağınıza inanıyorum" dedi.

Çalıştayı önemsediklerini belirten Vali Ayhan, "Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek ve bir algı oluşturmak istiyoruz. İnanıyorum ki, Sivas'ın sorunlarını tespit ederek bir yol haritası çizeceğiz. Geçmiş dönemde de zaman zaman çeşitli toplantılar yapılarak sorun ve talepler masaya yatırıldı. Şehrin hedefine ulaşması için ortak cümleleri bulmamız gerekiyor. Burada Cumhuriyet Üniversitemizin bizlere evrensel bilgi üretmesi gerekiyor. Özellikle yeniliğe açık bir irade anlayışını ortaya koymak son derece önemli. Yenilikten korkmayan, değişen dünyaya ayak uyduran bir unsurun parçası olacağız. Sivas doğu-batı ve kuzey-güney aksıyla her türlü hizmetten istifade etmektedir. Lojistik merkez, raylı sistemler, hızlı tren ve diğer hizmetler üst üste konduğu zaman ilimizde güzel bir görüntü ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Güzel proje ve fikirlerin mutlaka karşılığını bulacağını ifade eden Ayhan, "Plansız hayat kuru bir dilekten ibarettir. Dışarıdan yönlendirilirsek, güzel fikirler paylaşılırsa, ufuklar da açılmış olur. Bizler sahanın dinamiklerini iyi tutmamız gerekiyor. Amacımız şehri her yönüyle tanımak, sorunlarına çözüm bulmak ve geleceğe iyi bir şehir devretmek" ifadelerini kullandı.

Kamu kurumlarının farklı düşüncelere sahip olmamalarını isteyen Ayhan, "Kurumlarımızın ortak hedefi 28 bin kilometre alanda yaşayan vatandaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak olsun. İlimizde idaremizin dinamik bir yapısı var, hep beraber bu yükü kaldırabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Toplantının sonunda katılımcılar, çalıştayın süreci ile ilgili neler yapılabileceği konusunda fikirlerini ve önerilerini sundu.

FOTOĞRAFLI

Vali Ayhan: Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek istiyoruz

Vali Ayhan: Sivas'taki potansiyelleri harekete geçirmek istiyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.