pendik escort bayan
ak

Vali Ali Mantı'nın İlçe Ziyaretleri

29.11.2018 - 15:08, Güncelleme: 29.11.2018 - 15:08
 

Vali Ali Mantı'nın İlçe Ziyaretleri

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Ali Mantı, incelemelerde bulunmak üzere Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerini ziyaret etti. Önce Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy'u...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Ali Mantı, incelemelerde bulunmak üzere Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerini ziyaret etti. Önce Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy'u ardından Güzelyurt Kaymakamı Muhammet Turgay'ı makamında ziyaret eden Vali Mantı, ilçeler hakkında bilgi aldı.Belediye başkanlıkları ile ilçe emniyet müdürlükleri ve ilçe jandarma komutanlıklarını da ziyaret eden Mantı, Aksaray'ı ve ilçelerini tanımayı, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almayı hedeflediğini söyledi.Vali Mantı'nın ilçe ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ile bazı kamu kurumları yetkilileri katıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Ali Mantı, incelemelerde bulunmak üzere Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerini ziyaret etti. Önce Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy'u...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Ali Mantı, incelemelerde bulunmak üzere Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerini ziyaret etti.

Önce Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy'u ardından Güzelyurt Kaymakamı Muhammet Turgay'ı makamında ziyaret eden Vali Mantı, ilçeler hakkında bilgi aldı.

Belediye başkanlıkları ile ilçe emniyet müdürlükleri ve ilçe jandarma komutanlıklarını da ziyaret eden Mantı, Aksaray'ı ve ilçelerini tanımayı, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almayı hedeflediğini söyledi.

Vali Mantı'nın ilçe ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ile bazı kamu kurumları yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.