pendik escort bayan
ak

Vali Aktaş, Selden Zarar Gören Arazileri İnceledi

19.06.2019 - 14:13, Güncelleme: 19.06.2019 - 14:13
 

Vali Aktaş, Selden Zarar Gören Arazileri İnceledi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, etkili olan sağanak yağış nedeniyle zarar gören arazilerde incelemede bulundu.Valilikten yapılan açıklamada,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, etkili olan sağanak yağış nedeniyle zarar gören arazilerde incelemede bulundu.Valilikten yapılan açıklamada, Vali Aktaş'ın, aşırı yağıştan etkilenen Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyü ve Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce köyünü ziyaret ettiği bildirildi.Sağanak yağış ile oluşan sel sularının zarar verdiği arazilerle yerleşim yerlerinin bulunduğu alanlarda inceleme yapan Aktaş, yetkililerden de bilgi aldı.Aktaş açıklamasında, yağışlardan zarar gören alanlarda, kaymakamlıklar öncülüğünde İl Özel İdaresi, Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinin çalışma yaptığını belirtti.Aktaş'a incelemeleri sırasında Güneyce Muhtarı Yaşar Bozkurt ile Mazı Muhtarı Erol Gürbüz de eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, etkili olan sağanak yağış nedeniyle zarar gören arazilerde incelemede bulundu.Valilikten yapılan açıklamada,...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, etkili olan sağanak yağış nedeniyle zarar gören arazilerde incelemede bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, Vali Aktaş'ın, aşırı yağıştan etkilenen Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyü ve Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce köyünü ziyaret ettiği bildirildi.

Sağanak yağış ile oluşan sel sularının zarar verdiği arazilerle yerleşim yerlerinin bulunduğu alanlarda inceleme yapan Aktaş, yetkililerden de bilgi aldı.

Aktaş açıklamasında, yağışlardan zarar gören alanlarda, kaymakamlıklar öncülüğünde İl Özel İdaresi, Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerinin çalışma yaptığını belirtti.

Aktaş'a incelemeleri sırasında Güneyce Muhtarı Yaşar Bozkurt ile Mazı Muhtarı Erol Gürbüz de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.