pendik escort bayan
ak

Vali Aktaş Muhtarlarla Buluştu

18.03.2017 - 13:38, Güncelleme: 18.03.2017 - 13:38
 

Vali Aktaş Muhtarlarla Buluştu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Avanos ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.Avanos belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya, Avanos...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Avanos ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.Avanos belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya, Avanos Kaymakam Vekili Muhammet Sait Baytok, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, ilçe Jandarma Komutanı Onur Güven, Belde Belediye Başkanları, kurum şube amirleri ile çok sayıda merkez ve ilçe muhtarları katıldı.İlçe ve köylerin fiziki durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda konuşan Vali Aktaş, "Ağır ve uzun bir kış döneminden çıktık. Bundan sonraki süreçte belde ve köylerimizdeki sorunları ve ihtiyaçları yerinde görüp yapılan hizmetleri değerlendireceğiz." dedi.Toplantıda muhtarlar, sorun ve isteklerini iletirken Vali Aktaş, köy ve mahallelerde belirtilen sorunların çözümü için gerekli çalışmalara başlanılacağını söyledi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Avanos ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.Avanos belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya, Avanos...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Avanos ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Avanos belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya, Avanos Kaymakam Vekili Muhammet Sait Baytok, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, ilçe Jandarma Komutanı Onur Güven, Belde Belediye Başkanları, kurum şube amirleri ile çok sayıda merkez ve ilçe muhtarları katıldı.

İlçe ve köylerin fiziki durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda konuşan Vali Aktaş, "Ağır ve uzun bir kış döneminden çıktık. Bundan sonraki süreçte belde ve köylerimizdeki sorunları ve ihtiyaçları yerinde görüp yapılan hizmetleri değerlendireceğiz." dedi.

Toplantıda muhtarlar, sorun ve isteklerini iletirken Vali Aktaş, köy ve mahallelerde belirtilen sorunların çözümü için gerekli çalışmalara başlanılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.