pendik escort bayan
ak

Vali Aktaş Kozaklı'da

21.07.2017 - 11:13, Güncelleme: 21.07.2017 - 11:13
 

Vali Aktaş Kozaklı'da

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Kozaklı ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı ve köy yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi.Vali...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Kozaklı ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı ve köy yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi.Vali Aktaş, Kozaklı ile Avanos ilçesine bağlı köyleri birbirine bağlayan yol çalışmaları hakkında bilgi almak için Kanlıca, Üçkuyu, Taşhöyük ve Paşalı köylerini ziyaret etti.İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli'den sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan Aktaş, yolların en kısa süre tamamlanarak, hizmete girmesini istedi.Daha sonra ilçe merkezine gelen Aktaş, Hükümet Konağı binasının inşaat çalışmalarını denetledi.Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a incelemelerinde Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün de eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Kozaklı ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı ve köy yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi.Vali...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Kozaklı ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı ve köy yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Aktaş, Kozaklı ile Avanos ilçesine bağlı köyleri birbirine bağlayan yol çalışmaları hakkında bilgi almak için Kanlıca, Üçkuyu, Taşhöyük ve Paşalı köylerini ziyaret etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli'den sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan Aktaş, yolların en kısa süre tamamlanarak, hizmete girmesini istedi.

Daha sonra ilçe merkezine gelen Aktaş, Hükümet Konağı binasının inşaat çalışmalarını denetledi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a incelemelerinde Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.