pendik escort bayan
ak

Vali Akın'dan Ücretsiz Sağlık Hizmetlerinden Yararlanma Çağrısı

21.02.2019 - 13:28, Güncelleme: 21.02.2019 - 13:28
 

Vali Akın'dan Ücretsiz Sağlık Hizmetlerinden Yararlanma Çağrısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, vatandaşların İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kırşehir Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezindeki...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, vatandaşların İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kırşehir Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezindeki sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yaralanabileceklerini belirtti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, Kırşehir Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Vali Akın, Sağlıklı Hayat Merkezinde vatandaşlara sağlık alanında en iyi hizmetin verilmesi için gayret edildiğini vurgulayarak, vatandaşların merkezde verilen sağlık hizmetlerinin tamamından ücretsiz olarak yararlanabileceklerini ifade etti.Kırşehir Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezi’nde birçok alanda sağlık hizmeti verildiğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:"Bilindiği gibi devletimiz sağlık konusuna önem verip bu alanda önemli yatırımlar yapmaktadır. Sağlıklı Hayat Merkezinde de toplum ve aile sağlığından çocuk sağlığına kadar birçok alanda sağlık hizmeti verilmektedir. Merkezde sigara bırakma ünitesi, Verem Savaş Dispanseri, yabancı uyruklu polikliniği, ağız ve diş sağlığı tedavi birimlerinin yanı sıra hekimlere ve ailelere yönelik çeşitli eğitimler de verilmektedir. Obezite ile mücadele için diyetisyenler, çocuklarımıza yönelik gelişim ve florvernik uygulaması, ÇEKÜS birimi gibi hizmetler de mevcut. Vatandaşlarımız, tam anlamıyla aktif bir şekilde çok yönlü sağlık hizmetinin verildiği merkezden ücretsiz olarak yararlanabilirler. Ayrıca merkezde danışmanlar ve uzman rehberler aracılığıyla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak eğitimler de veriliyor."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, vatandaşların İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kırşehir Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezindeki...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, vatandaşların İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kırşehir Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezindeki sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yaralanabileceklerini belirtti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, Kırşehir Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Akın, Sağlıklı Hayat Merkezinde vatandaşlara sağlık alanında en iyi hizmetin verilmesi için gayret edildiğini vurgulayarak, vatandaşların merkezde verilen sağlık hizmetlerinin tamamından ücretsiz olarak yararlanabileceklerini ifade etti.

Kırşehir Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezi’nde birçok alanda sağlık hizmeti verildiğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi devletimiz sağlık konusuna önem verip bu alanda önemli yatırımlar yapmaktadır. Sağlıklı Hayat Merkezinde de toplum ve aile sağlığından çocuk sağlığına kadar birçok alanda sağlık hizmeti verilmektedir. Merkezde sigara bırakma ünitesi, Verem Savaş Dispanseri, yabancı uyruklu polikliniği, ağız ve diş sağlığı tedavi birimlerinin yanı sıra hekimlere ve ailelere yönelik çeşitli eğitimler de verilmektedir. Obezite ile mücadele için diyetisyenler, çocuklarımıza yönelik gelişim ve florvernik uygulaması, ÇEKÜS birimi gibi hizmetler de mevcut. Vatandaşlarımız, tam anlamıyla aktif bir şekilde çok yönlü sağlık hizmetinin verildiği merkezden ücretsiz olarak yararlanabilirler. Ayrıca merkezde danışmanlar ve uzman rehberler aracılığıyla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak eğitimler de veriliyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.