pendik escort bayan
ak

Vali Akın'dan Huzurevinde İftar

28.05.2018 - 12:18, Güncelleme: 28.05.2018 - 12:18
 

Vali Akın'dan Huzurevinde İftar

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, iftar programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, iftar programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Akın ve eşi Saliha Akın, iftar yemeğinde huzurevi sakinleri ile buluştu.Yemek ve yapılan duanın ardından huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Akın, ramazan ayının manevi ikliminde değerli büyüklerle iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.Çeşitli vesilelerle huzurevini ziyaret ederek büyüklerle sık sık bir araya geleceklerini vurgulayan Akın, şöyle devam etti:"Devletimiz, huzurevinde kalan büyüklerimizin hayatlarını kolayca, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için her türlü imkanı sağlamaktadır. Bizler de sürekli onlarla bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Bizleri büyük fedakarlıklarla büyüterek bugünlere getiren, vatanımıza, milletimize uzun yıllar emek vermiş değerli büyüklerimizin hakları ödenmez."İftar programına, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Huzurevi Müdürü Fatih Göçer, Vali Akın'ın çocukları, huzurevi sakinleri ile çalışanlar katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, iftar programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, iftar programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Akın ve eşi Saliha Akın, iftar yemeğinde huzurevi sakinleri ile buluştu.

Yemek ve yapılan duanın ardından huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Akın, ramazan ayının manevi ikliminde değerli büyüklerle iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Çeşitli vesilelerle huzurevini ziyaret ederek büyüklerle sık sık bir araya geleceklerini vurgulayan Akın, şöyle devam etti:

"Devletimiz, huzurevinde kalan büyüklerimizin hayatlarını kolayca, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için her türlü imkanı sağlamaktadır. Bizler de sürekli onlarla bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Bizleri büyük fedakarlıklarla büyüterek bugünlere getiren, vatanımıza, milletimize uzun yıllar emek vermiş değerli büyüklerimizin hakları ödenmez."

İftar programına, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Huzurevi Müdürü Fatih Göçer, Vali Akın'ın çocukları, huzurevi sakinleri ile çalışanlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.