pendik escort bayan
ak

Vali Akın Muhtarlarla Buluştu

15.08.2018 - 15:08, Güncelleme: 15.08.2018 - 15:08
 

Vali Akın Muhtarlarla Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kaman ilçesinde muhtarların sorunlarını dinledi.Akın, Kaman Kaymakamı Murat Girgin'in de hazır bulunduğu,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kaman ilçesinde muhtarların sorunlarını dinledi.Akın, Kaman Kaymakamı Murat Girgin'in de hazır bulunduğu, kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, muhtarlarla buluştu.Muhtarlar, köy muhtarlarınca tapu kadastro yaptırılarak arazilerin belirlendiğini ve devlet arazilerinin çiftçilerce işgal edildiğini ileri sürdü. Hazine ve mera arazilerinin tarım amaçlı kullanılmasından hayvancılığın olumsuz etkilendiğini belirten muhtarlar, bu konuda girişimde bulunulmasını talep etti.Vali Akın, muhtarları dinledikten sonra yaptığı konuşmada, muhtarların devlet görevlisi olduğunu vurgulayarak, şikayetleri ile ilgili gerekenin yapılacağını vurguladı.Mera alanlarını işgal eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulmasını isteyen Akın, "Bu kişileri sizler tespit ederek gerekli mercilere bildirin. Sizin vereceğiniz dilekçe ile Kaymakamlığımız gerekli işlemi başlatmak zorunda. Normal bir istekte bile bir ay içinde vatandaşa cevap vermek zorundadır." dedi.Toplantıya, çok sayıda köy muhtarı katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kaman ilçesinde muhtarların sorunlarını dinledi.Akın, Kaman Kaymakamı Murat Girgin'in de hazır bulunduğu,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kaman ilçesinde muhtarların sorunlarını dinledi.

Akın, Kaman Kaymakamı Murat Girgin'in de hazır bulunduğu, kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, muhtarlarla buluştu.

Muhtarlar, köy muhtarlarınca tapu kadastro yaptırılarak arazilerin belirlendiğini ve devlet arazilerinin çiftçilerce işgal edildiğini ileri sürdü. Hazine ve mera arazilerinin tarım amaçlı kullanılmasından hayvancılığın olumsuz etkilendiğini belirten muhtarlar, bu konuda girişimde bulunulmasını talep etti.

Vali Akın, muhtarları dinledikten sonra yaptığı konuşmada, muhtarların devlet görevlisi olduğunu vurgulayarak, şikayetleri ile ilgili gerekenin yapılacağını vurguladı.

Mera alanlarını işgal eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulmasını isteyen Akın, "Bu kişileri sizler tespit ederek gerekli mercilere bildirin. Sizin vereceğiniz dilekçe ile Kaymakamlığımız gerekli işlemi başlatmak zorunda. Normal bir istekte bile bir ay içinde vatandaşa cevap vermek zorundadır." dedi.

Toplantıya, çok sayıda köy muhtarı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.