pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vakıfbank'tan Yurt Dışı Tahvil İhracı

Spor 21.10.2016 - 12:28, Güncelleme: 21.10.2016 - 12:28
 

Vakıfbank'tan Yurt Dışı Tahvil İhracı

İSTANBUL (AA) - VakıfBank'ın yurt dışında gerçekleştirdiği 5 yıl vadeli tahvil ihracında getiri yüzde 5,6 oldu.VakıfBank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda...

İSTANBUL (AA) - VakıfBank'ın yurt dışında gerçekleştirdiği 5 yıl vadeli tahvil ihracında getiri yüzde 5,6 oldu.VakıfBank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında " Yurt dışı tahvil ihracına ilişkin yatırımcılardan talep toplama süreci tamamlanmış olup nominal tutarı 500 milyon dolar, itfa tarihi 27 Ekim 2021 olan sabit faizli, 5 yıl vadeli ve 6 ayda bir kupon ödemeli tahvillerin getirisi yüzde 5,614, kupon oranı ise yüzde 5,500 olarak belirlenmiştir." bilgilerine yer verildi.Banka dün GMTN (Global Medium Term Notes) programı kapsamında, yurt dışında satılmak üzere dolar cinsinden tahvil ihracı düzenlenmesi için Emirates NBD PJSC, Goldman Sachs International, ING Bank N.V., National Bank of Abu Dhabi PJSC, SMBC Nikko Capital Markets Limited, Societe Generale ve Wells Fargo Securities LLC'nin yetkilendirildiğini duyurmuştu.
İSTANBUL (AA) - VakıfBank'ın yurt dışında gerçekleştirdiği 5 yıl vadeli tahvil ihracında getiri yüzde 5,6 oldu.VakıfBank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda...

İSTANBUL (AA) - VakıfBank'ın yurt dışında gerçekleştirdiği 5 yıl vadeli tahvil ihracında getiri yüzde 5,6 oldu.

VakıfBank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında " Yurt dışı tahvil ihracına ilişkin yatırımcılardan talep toplama süreci tamamlanmış olup nominal tutarı 500 milyon dolar, itfa tarihi 27 Ekim 2021 olan sabit faizli, 5 yıl vadeli ve 6 ayda bir kupon ödemeli tahvillerin getirisi yüzde 5,614, kupon oranı ise yüzde 5,500 olarak belirlenmiştir." bilgilerine yer verildi.

Banka dün GMTN (Global Medium Term Notes) programı kapsamında, yurt dışında satılmak üzere dolar cinsinden tahvil ihracı düzenlenmesi için Emirates NBD PJSC, Goldman Sachs International, ING Bank N.V., National Bank of Abu Dhabi PJSC, SMBC Nikko Capital Markets Limited, Societe Generale ve Wells Fargo Securities LLC'nin yetkilendirildiğini duyurmuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.