pendik escort bayan
ak

Vakıfbank'tan "Geleneksel Yıl Dönümü Kredisi"

Spor 27.03.2017 - 10:53, Güncelleme: 27.03.2017 - 10:53
 

Vakıfbank'tan "Geleneksel Yıl Dönümü Kredisi"

VakıfBank, kuruluşunun 63. yıl dönümünde sunduğu kredilerle ihtiyaç sahiplerine destek oluyor

İSTANBUL (AA) - VakıfBank, kuruluşunun 63. yıl dönümüne özel olarak ihtiyaç sahiplerine çeşitli kredi fırsatları sunuyor.Banka açıklamasına göre, VakıfBank, kuruluşunun 63. yıl dönümünde sunduğu "Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi" ve "Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi" ile ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.Aylık yüzde 1,11'den başlayan faiz oranı ve esnek ödeme koşullarıyla 48 ay vadede sunulan "Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi", VakıfBank müşterilerinin 90 bin TL'ye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamasına olanak sağlıyor."Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi" ise, 48 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 1,08'den başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Müşteriler eşit taksitli ödemelerin yanı sıra 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli ve değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor.Kampanyalar 21 Nisan 2017'ye kadar devam edecek.
VakıfBank, kuruluşunun 63. yıl dönümünde sunduğu kredilerle ihtiyaç sahiplerine destek oluyor

İSTANBUL (AA) - VakıfBank, kuruluşunun 63. yıl dönümüne özel olarak ihtiyaç sahiplerine çeşitli kredi fırsatları sunuyor.

Banka açıklamasına göre, VakıfBank, kuruluşunun 63. yıl dönümünde sunduğu "Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi" ve "Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi" ile ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

Aylık yüzde 1,11'den başlayan faiz oranı ve esnek ödeme koşullarıyla 48 ay vadede sunulan "Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi", VakıfBank müşterilerinin 90 bin TL'ye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamasına olanak sağlıyor.

"Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi" ise, 48 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 1,08'den başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Müşteriler eşit taksitli ödemelerin yanı sıra 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli ve değişken taksitli ödeme seçeneklerini de tercih edebiliyor.

Kampanyalar 21 Nisan 2017'ye kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.