pendik escort bayan
ak

Vakıfbank'ın Voleybolcularından Olimpiyat Başarısı

23.08.2016 - 18:58, Güncelleme: 23.08.2016 - 18:58
 

Vakıfbank'ın Voleybolcularından Olimpiyat Başarısı

- Yeni sezonda sarı-siyahlı formayı terletecek kadın voleybolcular, Rio 2016'da milli takımlarıyla başarılı sonuçlar elde etti

İSTANBUL (AA) - Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ın yeni sezonda formasını giyecek voleybolcular, 2016 Rio Olimpiyatları'nda başarılı sonuçlar aldı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, VakıfBanklı oyuncuların yer aldığı milli takımlar, turnuvayı ilk dörtte tamamladı. Olimpiyatta altın madalya kazanan Çin'de VakıfBanklı sporcu Zhu Ting, organizasyonun en skorer isminin yanı sıra, "En Değerli Oyuncu" (MVP) unvanını yakaladı.VakıfBank'ta üçüncü sezonunu geçiren ve Rio 2016'da Sırbistan'la gümüş madalya kazanan Milena Rasic de en değerli orta oyuncu oldu.Hollanda ile bronz madalya maçına çıkan ancak ABD'ye kaybeden VakıfBank'ın sporcusu Lonneke Sloetjes de turnuvanın parlayan isimlerinden biri olmayı başardı.ABD'yle bronz madalya elde eden Kimberly Hill de VakıfBank'ın bir diğer sporcusu olarak dikkati çekti.VakıfBank ile birlikte 8 sezon geçiren İtalyan Antrenör Giovanni Guidetti de Hollanda Milli Takımı'nın başında olimpiyat heyecanı yaşadı. Hollanda'ya tarihinin en iyi olimpiyat derecesini kazandıran Guidetti, takımıyla yarı final oynadı.Olimpiyatların "Rüya Takımı"nda ise 3 VakıfBanklı sporcu yer aldı. Çinli Zhu Ting, Sırp Rasic ve Hollandalı Sloetjes en iyi takımda kendilerine yer buldu.
- Yeni sezonda sarı-siyahlı formayı terletecek kadın voleybolcular, Rio 2016'da milli takımlarıyla başarılı sonuçlar elde etti


İSTANBUL (AA) - Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ın yeni sezonda formasını giyecek voleybolcular, 2016 Rio Olimpiyatları'nda başarılı sonuçlar aldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, VakıfBanklı oyuncuların yer aldığı milli takımlar, turnuvayı ilk dörtte tamamladı. Olimpiyatta altın madalya kazanan Çin'de VakıfBanklı sporcu Zhu Ting, organizasyonun en skorer isminin yanı sıra, "En Değerli Oyuncu" (MVP) unvanını yakaladı.

VakıfBank'ta üçüncü sezonunu geçiren ve Rio 2016'da Sırbistan'la gümüş madalya kazanan Milena Rasic de en değerli orta oyuncu oldu.

Hollanda ile bronz madalya maçına çıkan ancak ABD'ye kaybeden VakıfBank'ın sporcusu Lonneke Sloetjes de turnuvanın parlayan isimlerinden biri olmayı başardı.

ABD'yle bronz madalya elde eden Kimberly Hill de VakıfBank'ın bir diğer sporcusu olarak dikkati çekti.

VakıfBank ile birlikte 8 sezon geçiren İtalyan Antrenör Giovanni Guidetti de Hollanda Milli Takımı'nın başında olimpiyat heyecanı yaşadı. Hollanda'ya tarihinin en iyi olimpiyat derecesini kazandıran Guidetti, takımıyla yarı final oynadı.

Olimpiyatların "Rüya Takımı"nda ise 3 VakıfBanklı sporcu yer aldı. Çinli Zhu Ting, Sırp Rasic ve Hollandalı Sloetjes en iyi takımda kendilerine yer buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.