pendik escort bayan
ak

Vakıfbank Express Card İle Anında Alışveriş

26.10.2016 - 11:43, Güncelleme: 26.10.2016 - 11:43
 

Vakıfbank Express Card İle Anında Alışveriş

İSTANBUL (AA) - VakıfBank, acil kredi kartı ihtiyacı olan müşterilerin kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilecekleri Express Card'ı hizmete sundu.VakıfBank'tan...

İSTANBUL (AA) - VakıfBank, acil kredi kartı ihtiyacı olan müşterilerin kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilecekleri Express Card'ı hizmete sundu.VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, bankanın şubelerinden sadece nüfus cüzdanı ile anında teslim alınıp kullanılabilen Express Card'da yıllık kart aidatı bulunmuyor.Express Card sahipleri, VakıfBank kredi kartlarının tüm özelliklerine sahip olmanın yanı sıra yaptıkları harcamalardan Worldpuan kazanıp alışverişlerini kolaylaştıran taksit fırsatlarından da yararlanabiliyor. Mevcut kart sahipleri, kayıp çalıntı ya da yenileme durumlarında acil kart ihtiyaçlarını da yine Express Card ile karşılayabiliyor. VakıfBank müşterileri, 31 Aralık'a kadar Express Card’larının kullanım limiti dahilinde 5 bin TL'ye kadar ilk Taksitli Nakit Avans işlemini 12 aya kadar aylık yüzde 2,02 yerine yüzde 1,39 faiz oranı ile ilave hiçbir masraf ya da komisyon ödemeden internet, çağrı merkezi, mobil bankacılık, ATM (3 bin TL'ye kadar) ve tüm şube kanallarından kullanabiliyor.Express Card sahipleri, aynı zamanda yurt dışı alışverişlerinde yüzde 5 indirimden faydalanırken, internet üzerinden tüm alışverişlerini de güvenli bir şekilde yapabiliyor.Express Card’ın sunduğu imkanlar ve kampanyalar hakkında bilgi almak için "vakifkart.com.tr/kartlarimiz/vakifbank-worldcard/express-card" sayfası ziyaret edilebilir.Bu arada VakıfBank, Bankalararası Kart Merkezi'nin (BKM) Ocak 2016’da yayımladığı rapora göre, 2015 yılında kredi kartları sektöründe, ciro ve işlem adedinde yıllık bazda en çok büyüyen banka oldu.
İSTANBUL (AA) - VakıfBank, acil kredi kartı ihtiyacı olan müşterilerin kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilecekleri Express Card'ı hizmete sundu.VakıfBank'tan...

İSTANBUL (AA) - VakıfBank, acil kredi kartı ihtiyacı olan müşterilerin kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilecekleri Express Card'ı hizmete sundu.

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, bankanın şubelerinden sadece nüfus cüzdanı ile anında teslim alınıp kullanılabilen Express Card'da yıllık kart aidatı bulunmuyor.

Express Card sahipleri, VakıfBank kredi kartlarının tüm özelliklerine sahip olmanın yanı sıra yaptıkları harcamalardan Worldpuan kazanıp alışverişlerini kolaylaştıran taksit fırsatlarından da yararlanabiliyor. Mevcut kart sahipleri, kayıp çalıntı ya da yenileme durumlarında acil kart ihtiyaçlarını da yine Express Card ile karşılayabiliyor.

VakıfBank müşterileri, 31 Aralık'a kadar Express Card’larının kullanım limiti dahilinde 5 bin TL'ye kadar ilk Taksitli Nakit Avans işlemini 12 aya kadar aylık yüzde 2,02 yerine yüzde 1,39 faiz oranı ile ilave hiçbir masraf ya da komisyon ödemeden internet, çağrı merkezi, mobil bankacılık, ATM (3 bin TL'ye kadar) ve tüm şube kanallarından kullanabiliyor.

Express Card sahipleri, aynı zamanda yurt dışı alışverişlerinde yüzde 5 indirimden faydalanırken, internet üzerinden tüm alışverişlerini de güvenli bir şekilde yapabiliyor.

Express Card’ın sunduğu imkanlar ve kampanyalar hakkında bilgi almak için "vakifkart.com.tr/kartlarimiz/vakifbank-worldcard/express-card" sayfası ziyaret edilebilir.

Bu arada VakıfBank, Bankalararası Kart Merkezi'nin (BKM) Ocak 2016’da yayımladığı rapora göre, 2015 yılında kredi kartları sektöründe, ciro ve işlem adedinde yıllık bazda en çok büyüyen banka oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.