pendik escort bayan
ak

Vakıf Emeklilik'ten Yaşam Kulüpleri İçin Yeni Aplikasyon

Spor 26.05.2017 - 16:18, Güncelleme: 26.05.2017 - 16:18
 

Vakıf Emeklilik'ten Yaşam Kulüpleri İçin Yeni Aplikasyon

İSTANBUL (AA) - Vakıf Emeklilik, Yaşam Kulüpleri için de yeni bir aplikasyon geliştirdi. Bu yeni uygulamayla birlikte hizmetlere erişim artık daha kolay...

İSTANBUL (AA) - Vakıf Emeklilik, Yaşam Kulüpleri için de yeni bir aplikasyon geliştirdi. Bu yeni uygulamayla birlikte hizmetlere erişim artık daha kolay olacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vakıf Emeklilik, yeni aplikasyonuyla Yaşam Kulüpleri üyelerinin hizmetlerden daha kolay yararlanmasını sağlıyor. Hazırlanan Yaşam Kulüpleri aplikasyonu ile kullanıcılar, kampanyalarla alakalı bilgi alabilecek, Yaşam Kulüpleri hizmetlerine direk telefon-online randevuyla ulaşabilecek. Üyeler, uygulamada her ay güncellenen Yaşam Kulüpleri hizmetleriyle birçok şehrin birçok noktasında fırsatları yakalayabilecek. Sağlık, Elit ve Elit Plus olmak üzere 3 farklı kulüpten oluşan ve müşterilerine birbirinden farklı avantajlar sunarak hayatlarını kolaylaştıran Yaşam Kulüpleri, sağlık, hobi, eğitim, spor ve sosyal aktivitelerin yanı sıra konut ve araçlarla ilgili özel hizmetleri ücretsiz veya indirimli olarak sağlıyor. Katılımcılarına "rahat gelecek" sunan Vakıf Emeklilik, müşterileri için "Rahat Gelecek Blogunu" da hizmete sundu. Kişilerin finansal okur-yazarlığını artırmak, sigorta ve sigortacılık ürünleriyle alakalı kolay anlaşılır ve teknik terimlerden arındırılmış bilgi vermek amacıyla oluşturulan blogta, her ay birbirinden farklı içerikler yer alacak.
İSTANBUL (AA) - Vakıf Emeklilik, Yaşam Kulüpleri için de yeni bir aplikasyon geliştirdi. Bu yeni uygulamayla birlikte hizmetlere erişim artık daha kolay...

İSTANBUL (AA) - Vakıf Emeklilik, Yaşam Kulüpleri için de yeni bir aplikasyon geliştirdi. Bu yeni uygulamayla birlikte hizmetlere erişim artık daha kolay olacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vakıf Emeklilik, yeni aplikasyonuyla Yaşam Kulüpleri üyelerinin hizmetlerden daha kolay yararlanmasını sağlıyor. Hazırlanan Yaşam Kulüpleri aplikasyonu ile kullanıcılar, kampanyalarla alakalı bilgi alabilecek, Yaşam Kulüpleri hizmetlerine direk telefon-online randevuyla ulaşabilecek.

Üyeler, uygulamada her ay güncellenen Yaşam Kulüpleri hizmetleriyle birçok şehrin birçok noktasında fırsatları yakalayabilecek.

Sağlık, Elit ve Elit Plus olmak üzere 3 farklı kulüpten oluşan ve müşterilerine birbirinden farklı avantajlar sunarak hayatlarını kolaylaştıran Yaşam Kulüpleri, sağlık, hobi, eğitim, spor ve sosyal aktivitelerin yanı sıra konut ve araçlarla ilgili özel hizmetleri ücretsiz veya indirimli olarak sağlıyor.

Katılımcılarına "rahat gelecek" sunan Vakıf Emeklilik, müşterileri için "Rahat Gelecek Blogunu" da hizmete sundu. Kişilerin finansal okur-yazarlığını artırmak, sigorta ve sigortacılık ürünleriyle alakalı kolay anlaşılır ve teknik terimlerden arındırılmış bilgi vermek amacıyla oluşturulan blogta, her ay birbirinden farklı içerikler yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.