pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üzerinde Uyuşturucu Çıkan 2 Kişi Gözaltına Alındı

28.12.2016 - 13:58, Güncelleme: 28.12.2016 - 13:58
 

Üzerinde Uyuşturucu Çıkan 2 Kişi Gözaltına Alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde üzerinde uyuşturucu madde bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.Alınan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde üzerinde uyuşturucu madde bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı NarkoTim ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve temin eden kişilere yönelik olarak yürütülen operasyonlar kapsamında M.B. ile O.T'yi yakaladı.Gözaltına alınan 2 şüphelinin yapılan üst aramalarında kullanıma hazır halde bonzai maddesi bulundu.Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde üzerinde uyuşturucu madde bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.Alınan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde üzerinde uyuşturucu madde bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı NarkoTim ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve temin eden kişilere yönelik olarak yürütülen operasyonlar kapsamında M.B. ile O.T'yi yakaladı.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin yapılan üst aramalarında kullanıma hazır halde bonzai maddesi bulundu.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.