pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uyuşturucuyu Beline Sarmış

30.05.2019 - 12:08, Güncelleme: 30.05.2019 - 12:08
 

Uyuşturucuyu Beline Sarmış

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonda bir zanlının beline sarılı vaziyette uyuşturucu bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonda bir zanlının beline sarılı vaziyette uyuşturucu bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente uyuşturucu sevk edileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bu kapsamda düzenlenen iki operasyonda E.Y, B.A. ve M.K. gözaltına alındı. Zanlıların üst aramasında E.Y'nin beline sarılı vaziyette 490 gram metamfetamin ele geçirildi.Ayrıca, M.K'nin kullandığı araç tavanı ile iç döşeme arasına zulalanmış 84 gram esrar yakalandı.Gözaltına alınan zanlılardan M.K. serbest bırakıldı, 2 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonda bir zanlının beline sarılı vaziyette uyuşturucu bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonda bir zanlının beline sarılı vaziyette uyuşturucu bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kente uyuşturucu sevk edileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bu kapsamda düzenlenen iki operasyonda E.Y, B.A. ve M.K. gözaltına alındı.

Zanlıların üst aramasında E.Y'nin beline sarılı vaziyette 490 gram metamfetamin ele geçirildi.

Ayrıca, M.K'nin kullandığı araç tavanı ile iç döşeme arasına zulalanmış 84 gram esrar yakalandı.

Gözaltına alınan zanlılardan M.K. serbest bırakıldı, 2 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.