pendik escort bayan
ak

Uyuşturucu Ticaretine Hapis Cezası

25.02.2017 - 15:58, Güncelleme: 25.02.2017 - 15:58
 

Uyuşturucu Ticaretine Hapis Cezası

Kayseri'de 25 gram sentetik uyuşturucu ile yakalanan sanık, yargılandığı davada "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, üzerinde sentetik uyuşturucu ile yakalanan sanık, hakkında açılan davada, "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapis ve 740 lira para cezası aldı. Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Tolga K. ve avukatı katıldı. Tolga K. savunmasında, üzerinde bulunan 25 gram sentetik uyuşturucuyu yakalanmadan 2-3 saat önce satın aldığını öne sürdü. Daha sonra arkadaşıyla buluştuğunu ifade eden Tolga K, "Arkadaşım E.Y. ile dürüm yerken polisler geldi ve üzerimdeki uyuşturucuyu buldu. E.Y. ile uyuşturucu satmak için buluşmadım." dedi.Mahkeme heyeti, sanığa "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapis ve 740 lira para cezası verdi.
Kayseri'de 25 gram sentetik uyuşturucu ile yakalanan sanık, yargılandığı davada "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, üzerinde sentetik uyuşturucu ile yakalanan sanık, hakkında açılan davada, "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapis ve 740 lira para cezası aldı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Tolga K. ve avukatı katıldı.

Tolga K. savunmasında, üzerinde bulunan 25 gram sentetik uyuşturucuyu yakalanmadan 2-3 saat önce satın aldığını öne sürdü.

Daha sonra arkadaşıyla buluştuğunu ifade eden Tolga K, "Arkadaşım E.Y. ile dürüm yerken polisler geldi ve üzerimdeki uyuşturucuyu buldu. E.Y. ile uyuşturucu satmak için buluşmadım." dedi.

Mahkeme heyeti, sanığa "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 12 yıl 6 ay hapis ve 740 lira para cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.