pendik escort bayan
ak

Uyuşturucu Satıcısına 18 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

03.05.2017 - 15:33, Güncelleme: 03.05.2017 - 15:33
 

Uyuşturucu Satıcısına 18 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

Kayseri'de bonzai satarken suçüstü yakalanan kişiye "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 18 yıl 9 ay hapis ve 4 bin 500 lira para cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan kişi, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 18 yıl 9 ay hapis ve 4 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı. Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık E.A (40) ve avukatı katıldı.Tanık olarak dinlenen E.A'nın eşi G.A, kocasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu, evde bu nedenle uyuşturucu bulunduğunu öne sürdü.Son sözü sorulan E.A. ise 17 yıldır suç işlemediğini belirterek, "Uyuşturucuyu çocuklarım bulmasın, görmesin diye evin farklı yerlerine saklamıştım. Ceza verilecekse uyuşturucu kullanmaktan verilsin." dedi. Mahkeme heyeti, sanık E.A'ya "uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 18 yıl 9 ay hapis ve 4 bin 500 lira adli para cezası verdi.E.A, mart ayında Kocasinan ilçesi Sanayi Mahallesi'nde bir kişiye bonzai satarken suçüstü yakalanmış, hakkında dava açılmıştı.
Kayseri'de bonzai satarken suçüstü yakalanan kişiye "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 18 yıl 9 ay hapis ve 4 bin 500 lira para cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan kişi, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 18 yıl 9 ay hapis ve 4 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık E.A (40) ve avukatı katıldı.

Tanık olarak dinlenen E.A'nın eşi G.A, kocasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu, evde bu nedenle uyuşturucu bulunduğunu öne sürdü.

Son sözü sorulan E.A. ise 17 yıldır suç işlemediğini belirterek, "Uyuşturucuyu çocuklarım bulmasın, görmesin diye evin farklı yerlerine saklamıştım. Ceza verilecekse uyuşturucu kullanmaktan verilsin." dedi.

Mahkeme heyeti, sanık E.A'ya "uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 18 yıl 9 ay hapis ve 4 bin 500 lira adli para cezası verdi.

E.A, mart ayında Kocasinan ilçesi Sanayi Mahallesi'nde bir kişiye bonzai satarken suçüstü yakalanmış, hakkında dava açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.