pendik escort bayan
ak

Üyep Tanımlama Sınavı Gerçekleştirildi

23.01.2017 - 10:48, Güncelleme: 23.01.2017 - 10:48
 

Üyep Tanımlama Sınavı Gerçekleştirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Üstün Yetenekliler Eğitim Programları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) tarafından tanımlama sınavı...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Üstün Yetenekliler Eğitim Programları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) tarafından tanımlama sınavı yapıldı. ÜYEP Merkez Müdürü Prof. Dr. Uğur Sak, yaptığı yazılı açıklamada, ÜYEP'in AÜ Yunus Emre Yerleşkesi'nde 2007 yılında kurulduğunu anımsatarak, Türkiye'nin bu alanda kurulmuş ilk ve tek programı olma özelliği taşıdığını bildirdi.ÜYEP'in ilk başladığı yıl, Eskişehir genelinden ve çevre illerden yaklaşık 200 öğrencinin başvuru yaptığını belirten Prof. Dr. Sak, şunları kaydetti: "Şimdi 845 tane başvurumuz var. Gösterilen ilgi her geçen yıl artarak devam ediyor. Her yıl bu tanımlama sınavını yapıyoruz. Öğrenciler hafta içi kendi okulunda eğitimine devam ediyor. Hafta sonu ve yaz tatillerinde ise üniversitemiz bünyesinde üstün zekalı ve üstün yetenekli öğrencilerin eğitimleri konusunda bilimsel olarak etkililiği araştırılmış müfredat modelleri ile eğitim ve rehberlik programı alıyor."
ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Üstün Yetenekliler Eğitim Programları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) tarafından tanımlama sınavı...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Üstün Yetenekliler Eğitim Programları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) tarafından tanımlama sınavı yapıldı.

ÜYEP Merkez Müdürü Prof. Dr. Uğur Sak, yaptığı yazılı açıklamada, ÜYEP'in AÜ Yunus Emre Yerleşkesi'nde 2007 yılında kurulduğunu anımsatarak, Türkiye'nin bu alanda kurulmuş ilk ve tek programı olma özelliği taşıdığını bildirdi.

ÜYEP'in ilk başladığı yıl, Eskişehir genelinden ve çevre illerden yaklaşık 200 öğrencinin başvuru yaptığını belirten Prof. Dr. Sak, şunları kaydetti:

"Şimdi 845 tane başvurumuz var. Gösterilen ilgi her geçen yıl artarak devam ediyor. Her yıl bu tanımlama sınavını yapıyoruz. Öğrenciler hafta içi kendi okulunda eğitimine devam ediyor. Hafta sonu ve yaz tatillerinde ise üniversitemiz bünyesinde üstün zekalı ve üstün yetenekli öğrencilerin eğitimleri konusunda bilimsel olarak etkililiği araştırılmış müfredat modelleri ile eğitim ve rehberlik programı alıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.