pendik escort bayan
ak

Usulsüz avcılıkta kullanılan 6 araç kamulaştırıldı

02.12.2016 - 23:31, Güncelleme: 02.12.2016 - 23:31
 

Usulsüz avcılıkta kullanılan 6 araç kamulaştırıldı

ORMAN Orman ve Su İşleri 15'inci Bölge Sivas İl Şube Müdürlüğünce av döneminde far yakarak avlanma yaptığı ve şahin avında kullanıldığı gerekçesiyle 6 araca el konularak kamulaştırıldı.

SİVAS, (DHA) - ORMAN Orman ve Su İşleri 15'inci Bölge Sivas İl Şube Müdürlüğünce av döneminde far yakarak avlanma yaptığı ve şahin avında kullanıldığı gerekçesiyle 6 araca el konularak kamulaştırıldı.Kent genelinde av ve yaban hayatının korunması, geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla, il ve ilçe jandarma komutanlıkları, belgeli avcılar, avcı dernekleri ve köy muhtarlıklarının da katılımı ile av koruma ve kontrol çalışmaları kaspsamında usulsüz davranan kişilere ceza uygulandı. Bu kapsamda Sivas İl Şube Müdürlüğünce 2016- 2017 av döneminde far yaktıkları ve şahin avına katıldıkları tespit edilen çeşitli marka ve modalde 6 araca el konularak mülkiyetleri kamuya geçirildi. Aracı kullananlar hakkında idari para ve tazminat cezası uygulandı.
ORMAN Orman ve Su İşleri 15'inci Bölge Sivas İl Şube Müdürlüğünce av döneminde far yakarak avlanma yaptığı ve şahin avında kullanıldığı gerekçesiyle 6 araca el konularak kamulaştırıldı.

SİVAS, (DHA) - ORMAN Orman ve Su İşleri 15'inci Bölge Sivas İl Şube Müdürlüğünce av döneminde far yakarak avlanma yaptığı ve şahin avında kullanıldığı gerekçesiyle 6 araca el konularak kamulaştırıldı.

Kent genelinde av ve yaban hayatının korunması, geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla, il ve ilçe jandarma komutanlıkları, belgeli avcılar, avcı dernekleri ve köy muhtarlıklarının da katılımı ile av koruma ve kontrol çalışmaları kaspsamında usulsüz davranan kişilere ceza uygulandı. Bu kapsamda Sivas İl Şube Müdürlüğünce 2016- 2017 av döneminde far yaktıkları ve şahin avına katıldıkları tespit edilen çeşitli marka ve modalde 6 araca el konularak mülkiyetleri kamuya geçirildi. Aracı kullananlar hakkında idari para ve tazminat cezası uygulandı.

5841665eeb10bb1bac9b0a94.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.