pendik escort bayan
ak

"Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor" Projesi

29.05.2019 - 15:13, Güncelleme: 29.05.2019 - 15:13
 

"Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor" Projesi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Halk Eğitim Merkezince düzenlenen etkinlikle ustalarla kursiyerler bir araya getirildi.Gölbaşı Belediyesi tarafından...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Halk Eğitim Merkezince düzenlenen etkinlikle ustalarla kursiyerler bir araya getirildi.Gölbaşı Belediyesi tarafından kurulan Sanat Sokağı'nda gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 60 Halk Eğitim Merkezi kursiyeri katıldı. Kursiyerlere yumurta kabuğu oyma sanatının inceliklerini anlatan oyma sanatkarı Hamit Hayran, yumurta kabuğu oyma sanatının sabır gerektiren bir iş olduğunu söyledi. Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Uçar ise kursiyerleri ustalarla buluşturma etkinliklerinin ilkini gerçekleştirdiklerini belirtti. Uçar, "ilkini gerçekleştirdiğimizin etkinliğimizde yumurta kabuğu oyma sanatkarı Hamit Hayran ile kursiyerlerimizi buluşturduk. Bundan sonrada bakırcı, çömlekçi ve bıçakçı ustaları ile kursiyerlerimizi buluşturacağız." dedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Halk Eğitim Merkezince düzenlenen etkinlikle ustalarla kursiyerler bir araya getirildi.Gölbaşı Belediyesi tarafından...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Halk Eğitim Merkezince düzenlenen etkinlikle ustalarla kursiyerler bir araya getirildi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından kurulan Sanat Sokağı'nda gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 60 Halk Eğitim Merkezi kursiyeri katıldı.

Kursiyerlere yumurta kabuğu oyma sanatının inceliklerini anlatan oyma sanatkarı Hamit Hayran, yumurta kabuğu oyma sanatının sabır gerektiren bir iş olduğunu söyledi.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Uçar ise kursiyerleri ustalarla buluşturma etkinliklerinin ilkini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Uçar, "ilkini gerçekleştirdiğimizin etkinliğimizde yumurta kabuğu oyma sanatkarı Hamit Hayran ile kursiyerlerimizi buluşturduk. Bundan sonrada bakırcı, çömlekçi ve bıçakçı ustaları ile kursiyerlerimizi buluşturacağız." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.