pendik escort bayan
ak

Ürgüp'te Öğrencilere Yönelik Eğitim Semineri

30.03.2017 - 10:48, Güncelleme: 30.03.2017 - 10:48
 

Ürgüp'te Öğrencilere Yönelik Eğitim Semineri

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından Ürgüp ilçesinde orta öğretim öğrencilerine yönelik eğitici seminer düzenlendi.Ürgüp...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından Ürgüp ilçesinde orta öğretim öğrencilerine yönelik eğitici seminer düzenlendi.Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Ergenlik Döneminde Ruhsal Sorunlara Yaklaşım ve Toplumsal Rollerin Gelişime Etkileri" konulu programa öğrenci ve öğretmen ve veliler katıldı.Kadın Danışma Merkezi uzmanları tarafından, gençlerin içinde bulundukları ergenlik döneminde karşılaşılan zorluklar ve toplumsal rollerin gelişime etkilerinin anlatıldığı seminerde, yeni neslin toplumsal rollere bakış açısı ele alınarak, olumsuz algıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve objektif bir bakış açısının nasıl sağlanabileceği konusunda bilgi aktarıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından Ürgüp ilçesinde orta öğretim öğrencilerine yönelik eğitici seminer düzenlendi.Ürgüp...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından Ürgüp ilçesinde orta öğretim öğrencilerine yönelik eğitici seminer düzenlendi.

Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Ergenlik Döneminde Ruhsal Sorunlara Yaklaşım ve Toplumsal Rollerin Gelişime Etkileri" konulu programa öğrenci ve öğretmen ve veliler katıldı.

Kadın Danışma Merkezi uzmanları tarafından, gençlerin içinde bulundukları ergenlik döneminde karşılaşılan zorluklar ve toplumsal rollerin gelişime etkilerinin anlatıldığı seminerde, yeni neslin toplumsal rollere bakış açısı ele alınarak, olumsuz algıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve objektif bir bakış açısının nasıl sağlanabileceği konusunda bilgi aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.