pendik escort bayan
ak

Ürgüp Belediyesinde Taşeron İşçilerin Kadroya Geçişi

15.03.2018 - 17:03, Güncelleme: 15.03.2018 - 17:03
 

Ürgüp Belediyesinde Taşeron İşçilerin Kadroya Geçişi

NEVŞEHİR (AA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, belediyedeki taşeron işçilerin kadroya geçişi için sınav yapıldı.Ürgüp Belediyesinin çeşitli birimlerinde...

NEVŞEHİR (AA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, belediyedeki taşeron işçilerin kadroya geçişi için sınav yapıldı.Ürgüp Belediyesinin çeşitli birimlerinde taşeron bünyesinde çalışan kişiler için kadroya geçiş sınavı yapıldı. Ürgüp Belediye Başkan Vekili Mustafa Kılıç, sınav öncesi personele başarılar dileyerek, şunları söyledi: "Hepiniz belediyemizin hizmet üreten insanlarısınız. Hükumetimizin almış olduğu karara sizler kadar bizler de sevindik. Yapmış olduğunuz işleri yapmaya devam edeceksiniz. Hükumetimizin belirtmiş olduğu normlar çerçevesinde sınav yapılacak, hepinize başarılar diliyorum. Ürgüp'e hizmet etmekte hep birlikte bir güç olduğumuz bilinciyle devam edeceğiz."
NEVŞEHİR (AA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, belediyedeki taşeron işçilerin kadroya geçişi için sınav yapıldı.Ürgüp Belediyesinin çeşitli birimlerinde...

NEVŞEHİR (AA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, belediyedeki taşeron işçilerin kadroya geçişi için sınav yapıldı.

Ürgüp Belediyesinin çeşitli birimlerinde taşeron bünyesinde çalışan kişiler için kadroya geçiş sınavı yapıldı.

Ürgüp Belediye Başkan Vekili Mustafa Kılıç, sınav öncesi personele başarılar dileyerek, şunları söyledi:

"Hepiniz belediyemizin hizmet üreten insanlarısınız. Hükumetimizin almış olduğu karara sizler kadar bizler de sevindik. Yapmış olduğunuz işleri yapmaya devam edeceksiniz. Hükumetimizin belirtmiş olduğu normlar çerçevesinde sınav yapılacak, hepinize başarılar diliyorum. Ürgüp'e hizmet etmekte hep birlikte bir güç olduğumuz bilinciyle devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.