pendik escort bayan
ak

Ünver Ak Parti Gençlik Kolları Üyelerine Kitabını Hediye Etti

17.01.2017 - 11:38, Güncelleme: 17.01.2017 - 11:38
 

Ünver Ak Parti Gençlik Kolları Üyelerine Kitabını Hediye Etti

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kaleme...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kaleme aldığı "Damat İbrahim Paşa ve Nevşehir" isimli kitabını imzalayarak, toplantıya katılan partililere dağıttı.Ünver, toplantıda yaptığı konuşmada, kitap için Osmanlı arşivlerinden 80 bin belgenin tarandığını belirterek, eseri yaklaşık 3 yıl süren inceleme ve araştırma sonunda ortaya çıkardığını söyledi.Toplantıdaki katılımcıların her birine imzalayarak kitabı hediye eden Ünver, "Yoğun gayret ve emeklerimiz neticesinde çıkardığımız kitabımızın heyecanını ve sevincini öncelikle AK Parti teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla paylaşmak istedik." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kaleme...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kaleme aldığı "Damat İbrahim Paşa ve Nevşehir" isimli kitabını imzalayarak, toplantıya katılan partililere dağıttı.

Ünver, toplantıda yaptığı konuşmada, kitap için Osmanlı arşivlerinden 80 bin belgenin tarandığını belirterek, eseri yaklaşık 3 yıl süren inceleme ve araştırma sonunda ortaya çıkardığını söyledi.

Toplantıdaki katılımcıların her birine imzalayarak kitabı hediye eden Ünver, "Yoğun gayret ve emeklerimiz neticesinde çıkardığımız kitabımızın heyecanını ve sevincini öncelikle AK Parti teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla paylaşmak istedik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.