pendik escort bayan
ak

Ünlü Aktör Law, Lexus İle Doğaçlama Performans Sergiledi

28.10.2016 - 18:28, Güncelleme: 28.10.2016 - 18:28
 

Ünlü Aktör Law, Lexus İle Doğaçlama Performans Sergiledi

İSTANBUL (AA) - Hollywood’un ünlü aktörü Jude Law, Lexus’un lüks SUV modeli RX’in koltuğunda canlı ve doğaçlama bir performans sahneledi. Lexus'tan...

İSTANBUL (AA) - Hollywood’un ünlü aktörü Jude Law, Lexus’un lüks SUV modeli RX’in koltuğunda canlı ve doğaçlama bir performans sahneledi. Lexus'tan yapılan açıklamaya göre, gerçek zamanlı gerçekleştirilen çekimlerde, Londra'daki Soho caddeleri sahne olarak kullanıldı. Dijital dünyada bir ilk olan uygulamayla bilgisayarları veya cep telefonları ile canlı yayına katılan izleyiciler, alternatif hikayelere verdikleri oylarla performansa yönetmenlik yapma şansı buldu.Londra’nın tiyatrolar bölgesinde bulunan The Box-Soho sahnesine davet edilen Jude Law, gelecek 45 dakika boyunca hayatının dünya çapından yayını izleyecek ve oy verecek katılımcılarda olduğunu belirtti. Söz konusu interaktif hikayede Law, izleyiciler önünde canlı bir final performansı sergilemeleri için oyuncu kadrosunu bir araya getirmeye çalıştı. Bu görevini tamamlaması için seyirciler tarafından yol boyunca yönlendirilen Law, sanatsal yeteneklerini sergileyerek konukseverliğini de ortaya koydu.Kendisini bekleyen RX’in içerisine binen Jude Law, akşamki performans için ekipten bir arkadaşını almak üzere Zima Restaurant’a gitti. Burada Rus Şef ve TV sunucusu Alexei Zimin ile tanıştı. Zimin, Law’dan, arkadaşının serbest bırakılması için bir uzman desteği istedi. Law’ın bir sonraki durağı ise ekibin bestecisini almak üzere gittiği efsanevi konser alanı Ronnie Scott’s Jazz Club oldu. Sondan bir önceki sahnede ise Law, gecenin set tasarımcısı İspanyol sokak sanatçısı Jorge Rodriguez-Gerada’yı almak için sanatsal yeteneklerini sergiledi. Söz konusu canlı performans, Jude Law’ın yol boyunca topladığı arkadaşlarını The Box sahnesine getirmesiyle tamamlandı ve büyük beğeni topladı. Gecenin finalinde ise şarkıcı ve söz yazarı olan Laura Mvula da, Jude Law ve arkadaşlarına katılarak son single parçası olan "Overcome"ı söyledi. Canlı performans, 2016 yılı boyunca Lexus ve RX’in sıra dışı lüks yaşam tarzını gösteren ve yine Jude Law’ın rol aldığı "The Life RX" reklamlarından esinlenerek oluşturuldu. Jude Law, bu özel deneyimin ardından yaptığı değerlendirmede, "Tamamen spontane oluşan bir hikayede yer alma şansını çok sık bulamazsınız. Bu iş birliğinde insanların da dahil olmak isteyeceği yenilikçi deneyimler yaratmaya çalıştık. Katılımcıların inanılmaz işler yarattığı ve yönetmen koltuğuna oturma şansı elde ettiği değişik bir deneyim oldu." ifadelerini kullandı.
İSTANBUL (AA) - Hollywood’un ünlü aktörü Jude Law, Lexus’un lüks SUV modeli RX’in koltuğunda canlı ve doğaçlama bir performans sahneledi. Lexus'tan...

İSTANBUL (AA) - Hollywood’un ünlü aktörü Jude Law, Lexus’un lüks SUV modeli RX’in koltuğunda canlı ve doğaçlama bir performans sahneledi.

Lexus'tan yapılan açıklamaya göre, gerçek zamanlı gerçekleştirilen çekimlerde, Londra'daki Soho caddeleri sahne olarak kullanıldı. Dijital dünyada bir ilk olan uygulamayla bilgisayarları veya cep telefonları ile canlı yayına katılan izleyiciler, alternatif hikayelere verdikleri oylarla performansa yönetmenlik yapma şansı buldu.

Londra’nın tiyatrolar bölgesinde bulunan The Box-Soho sahnesine davet edilen Jude Law, gelecek 45 dakika boyunca hayatının dünya çapından yayını izleyecek ve oy verecek katılımcılarda olduğunu belirtti.

Söz konusu interaktif hikayede Law, izleyiciler önünde canlı bir final performansı sergilemeleri için oyuncu kadrosunu bir araya getirmeye çalıştı. Bu görevini tamamlaması için seyirciler tarafından yol boyunca yönlendirilen Law, sanatsal yeteneklerini sergileyerek konukseverliğini de ortaya koydu.

Kendisini bekleyen RX’in içerisine binen Jude Law, akşamki performans için ekipten bir arkadaşını almak üzere Zima Restaurant’a gitti. Burada Rus Şef ve TV sunucusu Alexei Zimin ile tanıştı. Zimin, Law’dan, arkadaşının serbest bırakılması için bir uzman desteği istedi. Law’ın bir sonraki durağı ise ekibin bestecisini almak üzere gittiği efsanevi konser alanı Ronnie Scott’s Jazz Club oldu. Sondan bir önceki sahnede ise Law, gecenin set tasarımcısı İspanyol sokak sanatçısı Jorge Rodriguez-Gerada’yı almak için sanatsal yeteneklerini sergiledi.

Söz konusu canlı performans, Jude Law’ın yol boyunca topladığı arkadaşlarını The Box sahnesine getirmesiyle tamamlandı ve büyük beğeni topladı. Gecenin finalinde ise şarkıcı ve söz yazarı olan Laura Mvula da, Jude Law ve arkadaşlarına katılarak son single parçası olan "Overcome"ı söyledi.

Canlı performans, 2016 yılı boyunca Lexus ve RX’in sıra dışı lüks yaşam tarzını gösteren ve yine Jude Law’ın rol aldığı "The Life RX" reklamlarından esinlenerek oluşturuldu.

Jude Law, bu özel deneyimin ardından yaptığı değerlendirmede, "Tamamen spontane oluşan bir hikayede yer alma şansını çok sık bulamazsınız. Bu iş birliğinde insanların da dahil olmak isteyeceği yenilikçi deneyimler yaratmaya çalıştık. Katılımcıların inanılmaz işler yarattığı ve yönetmen koltuğuna oturma şansı elde ettiği değişik bir deneyim oldu." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.