pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üniversitenin Tanıtım Standına Bürokrat Ve Siyasetçilerden Yoğun İlgi

10.12.2018 - 13:38, Güncelleme: 10.12.2018 - 13:38
 

Üniversitenin Tanıtım Standına Bürokrat Ve Siyasetçilerden Yoğun İlgi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin (AEÜ), Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda açtığı standa bürokratlar ve siyasetçilerden yoğun ilgi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin (AEÜ), Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda açtığı standa bürokratlar ve siyasetçilerden yoğun ilgi olduğu belirtildi.Üniversiteden yapılan açıklamada, AEÜ'nün, Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda tanıtım fuarı açtığı belirtildi.Fuar süresince üniversitenin farklı birimleri ve projelerinin tanıtıldığı toplantıya siyasetçi ve bürokratların yoğun ilgi gösterdiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:"İlk gün olduğu gibi fuar süresince katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği üniversitemiz standı, çok sayıda siyasi ve bürokrat tarafından da ziyaret edildi. Farklı etkinliklerin gerçekleştiği fuarda üniversitemiz standını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ziyaret etti."Açıklamada, ziyaretçilerin AEÜ'nün yaptığı çalışmalar, yürütülen projeler ve üniversitede yaşanan değişimle ilgili bilgi aldığı aktarıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin (AEÜ), Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda açtığı standa bürokratlar ve siyasetçilerden yoğun ilgi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nin (AEÜ), Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda açtığı standa bürokratlar ve siyasetçilerden yoğun ilgi olduğu belirtildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, AEÜ'nün, Ankara ATO Congresium’da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda tanıtım fuarı açtığı belirtildi.

Fuar süresince üniversitenin farklı birimleri ve projelerinin tanıtıldığı toplantıya siyasetçi ve bürokratların yoğun ilgi gösterdiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlk gün olduğu gibi fuar süresince katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği üniversitemiz standı, çok sayıda siyasi ve bürokrat tarafından da ziyaret edildi. Farklı etkinliklerin gerçekleştiği fuarda üniversitemiz standını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ziyaret etti."

Açıklamada, ziyaretçilerin AEÜ'nün yaptığı çalışmalar, yürütülen projeler ve üniversitede yaşanan değişimle ilgili bilgi aldığı aktarıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.