pendik escort bayan
ak

Üniversite Yerleşkesinde Doğalgaz Paniği

05.04.2017 - 11:43, Güncelleme: 05.04.2017 - 11:43
 

Üniversite Yerleşkesinde Doğalgaz Paniği

Cumhuriyet Üniversitesinde sürdürülen altyapı çalışmaları sırasında bir iş makinesi ana doğalgaz borusunu patlattı- Ana vana kapatılarak doğalgaz sızıntısı önlenirken, söz konusu bölgeye bir süre araç ve yaya girişine izin verilmedi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesindeki (CÜ) altyapı çalışmaları sırasında doğalgaz borusunda patlama meydana geldi.Alınan bilgiye göre, CÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi civarında çevre düzenlemesi yapan iş makinesi, kampüsün ana doğalgaz borusunu patlattı. Çevreye hızla gaz yayılması üzerine, güvenlik şeridi çekilen bölge, araç ve yaya girişine kapatıldı. Olay yerine doğalgaz, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Doğalgaz görevlileri ana vanayı kapatarak sızıntıyı önledi.Gaz kokusunun dağılması üzerine bölge araç ve yaya trafiğine açıldı. - "Olası bir patlama önlendi"AKSA Doğalgaz Yapım İşletme Şefi Adem Kehci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihbar üzerine ekiplerin kısa sürede olay yerine ulaştığını söyledi. Ana giriş borusunun delindiğini, olası bir patlamanın kısa sürede müdahale edilerek önlendiğini belirten Kehci, tamirin ardından gazın verileceğini bildirdi.
Cumhuriyet Üniversitesinde sürdürülen altyapı çalışmaları sırasında bir iş makinesi ana doğalgaz borusunu patlattı- Ana vana kapatılarak doğalgaz sızıntısı önlenirken, söz konusu bölgeye bir süre araç ve yaya girişine izin verilmedi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesindeki (CÜ) altyapı çalışmaları sırasında doğalgaz borusunda patlama meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, CÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi civarında çevre düzenlemesi yapan iş makinesi, kampüsün ana doğalgaz borusunu patlattı.

Çevreye hızla gaz yayılması üzerine, güvenlik şeridi çekilen bölge, araç ve yaya girişine kapatıldı.

Olay yerine doğalgaz, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Doğalgaz görevlileri ana vanayı kapatarak sızıntıyı önledi.

Gaz kokusunun dağılması üzerine bölge araç ve yaya trafiğine açıldı.

- "Olası bir patlama önlendi"

AKSA Doğalgaz Yapım İşletme Şefi Adem Kehci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihbar üzerine ekiplerin kısa sürede olay yerine ulaştığını söyledi.

Ana giriş borusunun delindiğini, olası bir patlamanın kısa sürede müdahale edilerek önlendiğini belirten Kehci, tamirin ardından gazın verileceğini bildirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.