pendik escort bayan
ak

Üniversite Yemekhanesinde Hijyen Ünitesi Açıldı

17.08.2018 - 17:38, Güncelleme: 17.08.2018 - 17:38
 

Üniversite Yemekhanesinde Hijyen Ünitesi Açıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) merkez yemekhanesinde hijyen ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) merkez yemekhanesinde hijyen ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan yemekhanede kurulan hijyen ünitesiyle yemeklerin personel ve öğrencilere hijyenik ve sağlıklı bir ortamda sunulması amaçlanıyor.Ünitenin açılışını yapan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, hijyen ünitesinde, yemek üretimi yapan personel dahil olmak üzere dışarıdan gelen herkesin dezenfekte olmasının sağlanacağını ifade ederek, yemekhanelere mikrobun girmesinin de önüne geçileceğini belirtti.Karakaya, "Öğrencilere verdiğimiz eğitimle onlara hayata nasıl tutunacaklarını öğreteceğiz. Mutfağımız da bir mekteptir, aşçının şefkatiyle yaptığı yemekten çocuk zevk alır. Hepimiz el birliği içinde bir ekip olarak çalışıyoruz ve hepinizi emeklerinizden dolayı tebrik ediyorum. Temizlik ve hijyene eğitim kurumlarında daha çok dikkat edilmesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.Açılış törenine, rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) merkez yemekhanesinde hijyen ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) merkez yemekhanesinde hijyen ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan yemekhanede kurulan hijyen ünitesiyle yemeklerin personel ve öğrencilere hijyenik ve sağlıklı bir ortamda sunulması amaçlanıyor.

Ünitenin açılışını yapan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, hijyen ünitesinde, yemek üretimi yapan personel dahil olmak üzere dışarıdan gelen herkesin dezenfekte olmasının sağlanacağını ifade ederek, yemekhanelere mikrobun girmesinin de önüne geçileceğini belirtti.

Karakaya, "Öğrencilere verdiğimiz eğitimle onlara hayata nasıl tutunacaklarını öğreteceğiz. Mutfağımız da bir mekteptir, aşçının şefkatiyle yaptığı yemekten çocuk zevk alır. Hepimiz el birliği içinde bir ekip olarak çalışıyoruz ve hepinizi emeklerinizden dolayı tebrik ediyorum. Temizlik ve hijyene eğitim kurumlarında daha çok dikkat edilmesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Açılış törenine, rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.