pendik escort bayan
ak

Üniversite Öğrencilerinin Yardım Kampanyası

24.05.2017 - 09:43, Güncelleme: 24.05.2017 - 09:43
 

Üniversite Öğrencilerinin Yardım Kampanyası

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu öğrenci ve akademisyenleri ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahipleri için yardım...

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu öğrenci ve akademisyenleri ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası düzenledi.Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir araya gelen okulun elektrik bölümü öğretim görevlileri ile öğrenciler, ihtiyaç sahipleri için kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanılan yardımlar Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğüne teslim edildi. Proje sorumlusu Abdullah Ayata, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere gıda ikram paketleri oluşturduklarını belirterek, yardımların ihtiyaç sahibi ailelerle buluşmasında kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.
KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu öğrenci ve akademisyenleri ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahipleri için yardım...

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu öğrenci ve akademisyenleri ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası düzenledi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir araya gelen okulun elektrik bölümü öğretim görevlileri ile öğrenciler, ihtiyaç sahipleri için kampanya düzenledi.

Kampanya kapsamında ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplanılan yardımlar Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğüne teslim edildi.

Proje sorumlusu Abdullah Ayata, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere gıda ikram paketleri oluşturduklarını belirterek, yardımların ihtiyaç sahibi ailelerle buluşmasında kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.