pendik escort bayan
ak

Üniversite Öğrencilerinin "Engelli" Duyarlılığı

16.02.2018 - 16:28, Güncelleme: 16.02.2018 - 16:28
 

Üniversite Öğrencilerinin "Engelli" Duyarlılığı

Kırşehir'de üniversite öğrencileri, kaldırımları işgal etmeyerek engellilerin geçişini kolaylaştıran esnafa karanfil dağıtarak teşekkür etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi üniversite öğrencileri, kent merkezinde kaldırımları işgal etmeyerek engellilerin geçişini kolaylaştıran esnafı ziyaret ederek karanfil dağıttı.Kent Konseyi Genel Sekreteri Osman İlhan öncülüğünde Ankara Caddesi'nde toplanan üniversite öğrencileri, burada yapılan açıklamanın ardından esnaf ziyaretine başladı.Öğrenciler, Atatürk Caddesi'ndeki iş yerlerine tek tek girerek engellilere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı karanfil takdim etti.İlhan yaptığı açıklamada, Ahiliğin başkenti Kırşehir'de engellilere karşı duyarlı olan Ahi esnafını ziyaret ederek farkındalık oluşturmak ve onlara teşekkür etmek istediklerini söyledi.Engellilerin sosyal hayata adaptasyonunda ulaşım sıkıntılarının çok önemli olduğu vurgulayan İlhan, Kırşehir'de artık bu konuda bir duyarlılığın oluştuğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:"Ahiliğin başkenti Kırşehir'de, Ahi esnafımızın engelli kardeşlerimiz için gösterdikleri duyarlılık, kaldırımları işgal etmemeleri ve rahat geçişlerine imkan vermelerinden dolayı farkındalık oluşturmak istedik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir program düzenledik. Esnafımıza karanfil vererek teşekkürlerimizi sunuyoruz. Engelli vatandaşlarımız için oluşan bu duyarlılık yaşlılarımız, hamile kadınlarımız için de fayda sağlıyor."
Kırşehir'de üniversite öğrencileri, kaldırımları işgal etmeyerek engellilerin geçişini kolaylaştıran esnafa karanfil dağıtarak teşekkür etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi üniversite öğrencileri, kent merkezinde kaldırımları işgal etmeyerek engellilerin geçişini kolaylaştıran esnafı ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Osman İlhan öncülüğünde Ankara Caddesi'nde toplanan üniversite öğrencileri, burada yapılan açıklamanın ardından esnaf ziyaretine başladı.

Öğrenciler, Atatürk Caddesi'ndeki iş yerlerine tek tek girerek engellilere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı karanfil takdim etti.

İlhan yaptığı açıklamada, Ahiliğin başkenti Kırşehir'de engellilere karşı duyarlı olan Ahi esnafını ziyaret ederek farkındalık oluşturmak ve onlara teşekkür etmek istediklerini söyledi.

Engellilerin sosyal hayata adaptasyonunda ulaşım sıkıntılarının çok önemli olduğu vurgulayan İlhan, Kırşehir'de artık bu konuda bir duyarlılığın oluştuğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ahiliğin başkenti Kırşehir'de, Ahi esnafımızın engelli kardeşlerimiz için gösterdikleri duyarlılık, kaldırımları işgal etmemeleri ve rahat geçişlerine imkan vermelerinden dolayı farkındalık oluşturmak istedik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir program düzenledik. Esnafımıza karanfil vererek teşekkürlerimizi sunuyoruz. Engelli vatandaşlarımız için oluşan bu duyarlılık yaşlılarımız, hamile kadınlarımız için de fayda sağlıyor."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.