pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üniversite Öğrencilerinden Şehit Aileleri Yararına Kermes

23.11.2017 - 09:38, Güncelleme: 23.11.2017 - 09:38
 

Üniversite Öğrencilerinden Şehit Aileleri Yararına Kermes

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, şehit ailelerine destek amacıyla kermes düzenledi.Üniversite yerleşkesindeki...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, şehit ailelerine destek amacıyla kermes düzenledi.Üniversite yerleşkesindeki Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisinde, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerince sosyal sorumluluk projesi kapsamında organize edilen kermesten elde edilecek gelir, öğrenci temsilcileri tarafından kentteki şehit yakınlarına verilecek.Öğrencilerin evlerinde kendi imkanları ile hazırladıkları yiyeceklerin bulunduğu stant, akademik ve idari personel ile diğer öğrencilerden yoğun talep gördü.NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel ve Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ile birlikte standı ziyaret ederek, öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.Rektörlük görevini sürdürdüğü üniversitede düzenlenen kermes programından dolayı gururlandığını kaydeden Bağlı, "Öğrencilerimizin şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine ve çocuklarına destek olabilmek amacıyla düzenlendikleri bu anlamlı kermes şahsımı ve üniversitemi ayrıca gururlandırdı. Öğrencilerimiz, sosyal bilinci artırmaya yönelik ortaya koydukları bu etkinlik sonunda elde edecekleri geliri şehitlerimizin ailelerine teslim edecek." dedi.Gün boyu açık tutulan standa ilgiden memnun olduklarını belirten öğrenciler de önümüzdeki günlerde aynı amaçla yeni kermes organizasyonu düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, şehit ailelerine destek amacıyla kermes düzenledi.Üniversite yerleşkesindeki...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, şehit ailelerine destek amacıyla kermes düzenledi.

Üniversite yerleşkesindeki Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisinde, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerince sosyal sorumluluk projesi kapsamında organize edilen kermesten elde edilecek gelir, öğrenci temsilcileri tarafından kentteki şehit yakınlarına verilecek.

Öğrencilerin evlerinde kendi imkanları ile hazırladıkları yiyeceklerin bulunduğu stant, akademik ve idari personel ile diğer öğrencilerden yoğun talep gördü.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel ve Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ile birlikte standı ziyaret ederek, öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.

Rektörlük görevini sürdürdüğü üniversitede düzenlenen kermes programından dolayı gururlandığını kaydeden Bağlı, "Öğrencilerimizin şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine ve çocuklarına destek olabilmek amacıyla düzenlendikleri bu anlamlı kermes şahsımı ve üniversitemi ayrıca gururlandırdı. Öğrencilerimiz, sosyal bilinci artırmaya yönelik ortaya koydukları bu etkinlik sonunda elde edecekleri geliri şehitlerimizin ailelerine teslim edecek." dedi.

Gün boyu açık tutulan standa ilgiden memnun olduklarını belirten öğrenciler de önümüzdeki günlerde aynı amaçla yeni kermes organizasyonu düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.