pendik escort bayan
ak

Üniversite Öğrencilerinden Özaltun'a Teşekkür Ziyareti

14.11.2017 - 16:03, Güncelleme: 14.11.2017 - 16:03
 

Üniversite Öğrencilerinden Özaltun'a Teşekkür Ziyareti

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Turizm Fakültesi ile Beyşehir Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci, Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Turizm Fakültesi ile Beyşehir Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti.Üniversite öğrencileri, ziyarette, kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenledikleri birtakım etkinliklere Beyşehir Belediyesinin verdiği desteklere dikkat çekti.Belediye Başkanı Özaltun ise, Beyşehir'de ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler gibi yükseköğrenim gören öğrencileri de katkı ve destek noktasında ihmal etmemeye özen gösterdiklerini belirtti."Sizleri, ilçemizden mezun olup ayrıldığınızda gittiğiniz yerlerde Beyşehir’in fahri birer turizm elçisi olarak da görüyoruz." diyen Özaltun, şunları kaydetti:"Bu anlamda, burada öğrenim gördüğünüz süreçte belediye olarak imkanlar ölçüsünde yükseköğrenim veren eğitim kurumlarımıza ve sizlere her türlü katkı ve desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Bu hususta Beyşehir Belediyesi bünyesinde mesai yapan sosyal kültür işleri birimimiz de, özellikle öğrencilerimize yönelik değişik sosyal projelerin hayata geçirilmesi konusunda birtakım çalışmalar yürütüyor. Ben de ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum."
KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Turizm Fakültesi ile Beyşehir Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci, Beyşehir Belediye...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Turizm Fakültesi ile Beyşehir Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti.

Üniversite öğrencileri, ziyarette, kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenledikleri birtakım etkinliklere Beyşehir Belediyesinin verdiği desteklere dikkat çekti.

Belediye Başkanı Özaltun ise, Beyşehir'de ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler gibi yükseköğrenim gören öğrencileri de katkı ve destek noktasında ihmal etmemeye özen gösterdiklerini belirtti.

"Sizleri, ilçemizden mezun olup ayrıldığınızda gittiğiniz yerlerde Beyşehir’in fahri birer turizm elçisi olarak da görüyoruz." diyen Özaltun, şunları kaydetti:

"Bu anlamda, burada öğrenim gördüğünüz süreçte belediye olarak imkanlar ölçüsünde yükseköğrenim veren eğitim kurumlarımıza ve sizlere her türlü katkı ve desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Bu hususta Beyşehir Belediyesi bünyesinde mesai yapan sosyal kültür işleri birimimiz de, özellikle öğrencilerimize yönelik değişik sosyal projelerin hayata geçirilmesi konusunda birtakım çalışmalar yürütüyor. Ben de ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.