pendik escort bayan
ak

Üniversite Öğrencilerinden Mehmetçik'e Işıklı Destek

14.03.2018 - 21:48, Güncelleme: 14.03.2018 - 21:48
 

Üniversite Öğrencilerinden Mehmetçik'e Işıklı Destek

Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray'da yurtta kalan üniversite öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere desteklerini göstermek için oda ışıklarıyla "Afrin" yazdı

KONYA (AA) - Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray'da Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler, yurt binalarını "Afrin" yazısıyla ışıklandırdı.Kimya Hatun Kız Yurdunda kalan öğrenciler, harekatta görevli Mehmetçik'e destek amacıyla oda ışıklarıyla "Afrin" yazısı oluşturdu.Öğrenciler daha sonra yurdun bahçesinde toplanarak açtıkları Türk bayrağı ve pankartlarla askerlere destek vererek, hep birlikte "Konya'da Afrin'e selam olsun" diye haykırdı.- Afyonkarahisar Afyonkarahisar'da üniversite öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek amacıyla Afrin yazılı koreografi hazırladı.Afyon Kocatepe Üniversitesinde öğrenim gören yaklaşık 500 kız öğrenci, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek amacıyla yurt bahçesinde bir araya geldi. Öğrencilerin katılımıyla hazırlanan koreografide, yurt binasında Afrin yazısı oluşturularak, yurt bahçesinde Türk bayrağı açıldı. Üniversite öğrencileri, yapılan koreografinin ardından büyük Türk bayrağı açarak Erenler Mahallesi'nde yürüyüş gerçekleştirdi.- AksarayAksaray'da da öğrenciler, odalarındaki ışıklarla "Afrin" yazısı oluşturarak sağanak altında Türk bayrağıyla Mehmetçik'e destek verdi.Sloganlar atan öğrencilere, çevredeki vatandaşlar da destek verdi.Öğrencilerden Berna Gülercan AA muhabirine, Afrin'de çok önemli bir operasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.Gülercan, Mehmetçiklere destek olmak için odalarının ışıklarını koordineli olarak 'Afrin' yazısı olacak şekilde yaktıklarını kaydetti.
Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray'da yurtta kalan üniversite öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere desteklerini göstermek için oda ışıklarıyla "Afrin" yazdı

KONYA (AA) - Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray'da Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler, yurt binalarını "Afrin" yazısıyla ışıklandırdı.

Kimya Hatun Kız Yurdunda kalan öğrenciler, harekatta görevli Mehmetçik'e destek amacıyla oda ışıklarıyla "Afrin" yazısı oluşturdu.

Öğrenciler daha sonra yurdun bahçesinde toplanarak açtıkları Türk bayrağı ve pankartlarla askerlere destek vererek, hep birlikte "Konya'da Afrin'e selam olsun" diye haykırdı.

- Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da üniversite öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek amacıyla Afrin yazılı koreografi hazırladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesinde öğrenim gören yaklaşık 500 kız öğrenci, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek amacıyla yurt bahçesinde bir araya geldi.

Öğrencilerin katılımıyla hazırlanan koreografide, yurt binasında Afrin yazısı oluşturularak, yurt bahçesinde Türk bayrağı açıldı.

Üniversite öğrencileri, yapılan koreografinin ardından büyük Türk bayrağı açarak Erenler Mahallesi'nde yürüyüş gerçekleştirdi.

- Aksaray

Aksaray'da da öğrenciler, odalarındaki ışıklarla "Afrin" yazısı oluşturarak sağanak altında Türk bayrağıyla Mehmetçik'e destek verdi.

Sloganlar atan öğrencilere, çevredeki vatandaşlar da destek verdi.

Öğrencilerden Berna Gülercan AA muhabirine, Afrin'de çok önemli bir operasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

Gülercan, Mehmetçiklere destek olmak için odalarının ışıklarını koordineli olarak 'Afrin' yazısı olacak şekilde yaktıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.