pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üniversite Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

21.10.2017 - 10:18, Güncelleme: 21.10.2017 - 10:18
 

Üniversite Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

KYK Eskişehir İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri, şehit Piyade Uzman Çavuş Arıkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seçkin Arıkan'ın Eskişehir'deki ailesine ziyarette bulundu. Yurt müdürleri ve öğrenciler, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesinin ardından çıkan çatışmada şehit olan Arıkan'ın Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan annesi Esma, babası Arif ve kardeşi Semih Arıkan'ı ziyaret ederek, başsağlığı diledi.Öğrenciler, kaldıkları 14 yurtta, şehit Arıkan'ın yanı sıra tüm şehitler için Yasin-i Şerif okudu.
KYK Eskişehir İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri, şehit Piyade Uzman Çavuş Arıkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Seçkin Arıkan'ın Eskişehir'deki ailesine ziyarette bulundu.

Yurt müdürleri ve öğrenciler, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesinin ardından çıkan çatışmada şehit olan Arıkan'ın Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan annesi Esma, babası Arif ve kardeşi Semih Arıkan'ı ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Öğrenciler, kaldıkları 14 yurtta, şehit Arıkan'ın yanı sıra tüm şehitler için Yasin-i Şerif okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.