pendik escort bayan
ak

Üniversite Öğrencilerinden Anaokuluna Gezi

03.01.2019 - 10:38, Güncelleme: 03.01.2019 - 10:38
 

Üniversite Öğrencilerinden Anaokuluna Gezi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, bir anaokulunda kurulan "Montessori Anasınıfı"nı gezdi.CÜ'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, bir anaokulunda kurulan "Montessori Anasınıfı"nı gezdi.CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilerin fakültede aldıkları eğitimi desteklemek amacıyla eğitim kurumlarına çeşitli gezi ve ziyaretler düzenleniyor.Bu kapsamda Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalında görevli Dr. Öğretim Üyesi Aycan Buldur ve öğrencileri, İhsan Katurman Anaokulu'nda açılan "Montessori Anasınıfı"nı gezdi.Sınıfta, okul öncesi dönemde bulunan bireylerin, kendi boyutlarında hazırlanmış kendi gücüne ve vücut yapısına uygun oyuncaklar yer alıyor.Öğrenciler, eğitim yaklaşımlarını yerinde görerek bilgilendirildi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, bir anaokulunda kurulan "Montessori Anasınıfı"nı gezdi.CÜ'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, bir anaokulunda kurulan "Montessori Anasınıfı"nı gezdi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilerin fakültede aldıkları eğitimi desteklemek amacıyla eğitim kurumlarına çeşitli gezi ve ziyaretler düzenleniyor.

Bu kapsamda Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalında görevli Dr. Öğretim Üyesi Aycan Buldur ve öğrencileri, İhsan Katurman Anaokulu'nda açılan "Montessori Anasınıfı"nı gezdi.

Sınıfta, okul öncesi dönemde bulunan bireylerin, kendi boyutlarında hazırlanmış kendi gücüne ve vücut yapısına uygun oyuncaklar yer alıyor.

Öğrenciler, eğitim yaklaşımlarını yerinde görerek bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.