pendik escort bayan
ak

Üniversite Öğrencileri 15 Temmuz Şehitleri İçin Fidan Dikti

Siyaset 01.11.2018 - 15:23, Güncelleme: 01.11.2018 - 15:23
 

Üniversite Öğrencileri 15 Temmuz Şehitleri İçin Fidan Dikti

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir araya gelen üniversite öğrencileri, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan 51 özel harekat polisi anısına 51 fidanı toprakla buluşturdu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir araya gelen bir grup üniversite öğrencisi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimimde şehit olan polisler için fidan dikti.Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğüne bağlı yurtta kalan üniversite öğrencileri, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan bir proje çerçevesinde şehit polisler arasına fidan dikmek için ilçenin Yağlıpınar Mahallesi'ndeki KYK Ormanı'nda bir araya geldi.Öğrenciler, daha sonra, darbe girişimi sırasında şehit olan 51 polis adına 51 fidan dikti. KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, etkinliğe ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, KYK'nin öğrencilerin hayata hazırlanmaları adına değişik sosyal, kültürel, eğitici ve sportif faaliyetler yaptığını söyledi. Bu faaliyetler sayesinde öğrencilerin hayata daha donanımlı atıldığına işaret eden Türkoğlu, "81 ilimizde öğrencilerimiz sayesinde KYK ormanları kurulmaktadır. KYK Ankara İl Müdürlüğü olarak 2 yılda toplamda 37 bin fidanı toprakla buluşturduk. Bugün de Gölbaşı ilçemizde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 51 özel harekat polisimiz adına 51 fidan diktik." dedi. Etkinliğe çok sayıda öğrencinin yanı sıra KYK yetkilileri de katıldı.
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir araya gelen üniversite öğrencileri, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan 51 özel harekat polisi anısına 51 fidanı toprakla buluşturdu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir araya gelen bir grup üniversite öğrencisi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimimde şehit olan polisler için fidan dikti.

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğüne bağlı yurtta kalan üniversite öğrencileri, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan bir proje çerçevesinde şehit polisler arasına fidan dikmek için ilçenin Yağlıpınar Mahallesi'ndeki KYK Ormanı'nda bir araya geldi.

Öğrenciler, daha sonra, darbe girişimi sırasında şehit olan 51 polis adına 51 fidan dikti.

KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, etkinliğe ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, KYK'nin öğrencilerin hayata hazırlanmaları adına değişik sosyal, kültürel, eğitici ve sportif faaliyetler yaptığını söyledi. Bu faaliyetler sayesinde öğrencilerin hayata daha donanımlı atıldığına işaret eden Türkoğlu, "81 ilimizde öğrencilerimiz sayesinde KYK ormanları kurulmaktadır. KYK Ankara İl Müdürlüğü olarak 2 yılda toplamda 37 bin fidanı toprakla buluşturduk. Bugün de Gölbaşı ilçemizde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 51 özel harekat polisimiz adına 51 fidan diktik." dedi.

Etkinliğe çok sayıda öğrencinin yanı sıra KYK yetkilileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.