pendik escort bayan
ak

"Unesco Ve Sivas Çalıştayı"

21.10.2017 - 10:23, Güncelleme: 21.10.2017 - 10:23
 

"Unesco Ve Sivas Çalıştayı"

SİVAS (AA) - Sivas'ta UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından "Yönetim Kurulu Toplantısı" ve "UNESCO ve Sivas Çalıştayı" gerçekleştirilecek. UNESCO...

SİVAS (AA) - Sivas'ta UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından "Yönetim Kurulu Toplantısı" ve "UNESCO ve Sivas Çalıştayı" gerçekleştirilecek. UNESCO Türkiye Milli Komisyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kentteki bir otelde gerçekleştirilecek toplantı ve çalıştayla UNESCO konularında illerdeki farkındalığı arttırmak amaçlanıyor.Milli Eğitim Bakanı ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Genel Kurul Başkanı İsmet Yılmaz ve kentteki yerel yöneticilerin katılımlarıyla yapılacak "Yönetim Kurulu Toplantısı" gündeminde, 30 Ekim-14 Kasım'da Paris'teki UNESCO Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek "UNESCO 39. Genel Konferansı" öncesi yürütülen hazırlıklar, Türkiye'nin 2017-2021 dönemi için 58 üye devletten oluşan UNESCO Yürütme Kurulu adaylığı süreci ile Sivas'ın UNESCO çalışma ve süreçlerine katılımı gibi konular ele alınacak."UNESCO ve Sivas Çalıştayı"nda ise Dünya Kültürel ve Doğal Mirasın Korunmasına Dair Sözleşme ve bu kapsamda oluşturulan UNESCO Dünya Mirası Listesi, Somut Olmayan Kültürel Miras Listeleri, UNESCO Jeoparkları, İnsan ve Biyosfer Programı Dünya Biyosfer Rezervleri Ağı ve UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı, UNESCO'nun programları hakkında farkındalığın arttırılması ve yerel yönetimlerle iş birliği olanakları değerlendirilecek.Çalıştayda UNESCO Programları hakkında sunumlar da yapılacak.
SİVAS (AA) - Sivas'ta UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından "Yönetim Kurulu Toplantısı" ve "UNESCO ve Sivas Çalıştayı" gerçekleştirilecek. UNESCO...

SİVAS (AA) - Sivas'ta UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından "Yönetim Kurulu Toplantısı" ve "UNESCO ve Sivas Çalıştayı" gerçekleştirilecek.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kentteki bir otelde gerçekleştirilecek toplantı ve çalıştayla UNESCO konularında illerdeki farkındalığı arttırmak amaçlanıyor.

Milli Eğitim Bakanı ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Genel Kurul Başkanı İsmet Yılmaz ve kentteki yerel yöneticilerin katılımlarıyla yapılacak "Yönetim Kurulu Toplantısı" gündeminde, 30 Ekim-14 Kasım'da Paris'teki UNESCO Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek "UNESCO 39. Genel Konferansı" öncesi yürütülen hazırlıklar, Türkiye'nin 2017-2021 dönemi için 58 üye devletten oluşan UNESCO Yürütme Kurulu adaylığı süreci ile Sivas'ın UNESCO çalışma ve süreçlerine katılımı gibi konular ele alınacak.

"UNESCO ve Sivas Çalıştayı"nda ise Dünya Kültürel ve Doğal Mirasın Korunmasına Dair Sözleşme ve bu kapsamda oluşturulan UNESCO Dünya Mirası Listesi, Somut Olmayan Kültürel Miras Listeleri, UNESCO Jeoparkları, İnsan ve Biyosfer Programı Dünya Biyosfer Rezervleri Ağı ve UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı, UNESCO'nun programları hakkında farkındalığın arttırılması ve yerel yönetimlerle iş birliği olanakları değerlendirilecek.

Çalıştayda UNESCO Programları hakkında sunumlar da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.