pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Umut Atıyor, Kayserispor Kaybetmiyor

11.12.2017 - 10:03, Güncelleme: 11.12.2017 - 10:03
 

Umut Atıyor, Kayserispor Kaybetmiyor

Sarı-kırmızılı ekip, takım kaptanı Umut Bulut'un gol attığı 7 karşılaşmada, 4 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı

KAYSERİ (AA) - Kayserispor, deneyimli golcüsü Umut Bulut'un bu sezon Süper Lig'de gol attığı 7 maçta da yenilgi yüzü görmedi.Sarı-kırmızılı formayla geçen sezon 31 lig maçında 4 gol atan Umut Bulut, bu sezon ise 15 müsabakada 7 kez fileleri havalandırarak takımına önemli katkı sağladı. Umut, ligde 15 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 27 puan toplayan Kayseri ekibinin bu başarısında önemli pay sahibi oldu. Kayserispor, Umut'un gol attığı 7 maçta, 4 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrılırken, bu müsabakalarda rakip takımlara galibiyet sevinci yaşatmadı.Kayseri ekibi, deneyimli golcünün fileleri havalandırdığı 7 maçta 15 puanı hanesine yazdırdı. Gol perdesini ligin 4. haftasında Kayserispor'un Demir Grup Sivasspor'u 2-0 yendiği maçta açan Umut, sarı-kırmızılı ekibin galip geldiği Antalyaspor (2-0), Gençlerbirliği (2-1) ve Aytemiz Alanyaspor (2-1) karşılaşmaları ile berabere sonuçlanan Fenerbahçe (3-3), Medipol Başakşehir (1-1) ve Beşiktaş (1-1) mücadelelerinde birer kez gol sevinci yaşadı.Umut, ligde 23 gol atan Kayseri ekibinin en skorer ismi durumunda bulunuyor.
Sarı-kırmızılı ekip, takım kaptanı Umut Bulut'un gol attığı 7 karşılaşmada, 4 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı

KAYSERİ (AA) - Kayserispor, deneyimli golcüsü Umut Bulut'un bu sezon Süper Lig'de gol attığı 7 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

Sarı-kırmızılı formayla geçen sezon 31 lig maçında 4 gol atan Umut Bulut, bu sezon ise 15 müsabakada 7 kez fileleri havalandırarak takımına önemli katkı sağladı.

Umut, ligde 15 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 27 puan toplayan Kayseri ekibinin bu başarısında önemli pay sahibi oldu.

Kayserispor, Umut'un gol attığı 7 maçta, 4 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrılırken, bu müsabakalarda rakip takımlara galibiyet sevinci yaşatmadı.

Kayseri ekibi, deneyimli golcünün fileleri havalandırdığı 7 maçta 15 puanı hanesine yazdırdı.

Gol perdesini ligin 4. haftasında Kayserispor'un Demir Grup Sivasspor'u 2-0 yendiği maçta açan Umut, sarı-kırmızılı ekibin galip geldiği Antalyaspor (2-0), Gençlerbirliği (2-1) ve Aytemiz Alanyaspor (2-1) karşılaşmaları ile berabere sonuçlanan Fenerbahçe (3-3), Medipol Başakşehir (1-1) ve Beşiktaş (1-1) mücadelelerinde birer kez gol sevinci yaşadı.

Umut, ligde 23 gol atan Kayseri ekibinin en skorer ismi durumunda bulunuyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.