pendik escort bayan
ak

Uluslararası Satranç Turnuvası

02.09.2016 - 16:13, Güncelleme: 02.09.2016 - 16:13
 

Uluslararası Satranç Turnuvası

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Satranç Turnuvası'nın 5-10 Eylül...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Satranç Turnuvası'nın 5-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.Türkiye Satranç Federasyonu Çubuk Temsilcisi Veysel Kılıçarslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yükselen Koleji Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Türkmenistan, Suriye, Ukrayna, Özbekistan, Rusya, Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yaklaşık 450 sporcunun katılmasını beklediğini söyledi.Turnuvayı Çubuk Belediyesinin destekleriyle Türkiye Satranç Federasyonun organize edeceğini anlatan Kılıçarslan, şunları kaydetti:"Belediye Başkanımız Tuncay Acehan'ın da destekleriyle son yıllarda Çubuk'ta satranç çok yaygınlaştı. Neredeyse ilçemizin milli sporu haline geldi. Satranç turnuvalarının ilçemize çok yakıştığına inanıyorum. Yaklaşık 450 sporcu 5 gün boyunca ilçemizde konaklayacak. Belediyemiz ile federasyonumuzun işbirliğinin gurur dolu sonuçlarını inşallah en iyi şekilde alacağız. Sadece sporcularımız için değil, tüm misafirler için festival tadında bir turnuva programına imza atacağız. Bu tür etkinliklerin Türk satranç sporu ve ülkemiz geleceğine son derece önemli bir hizmet olduğuna inanıyoruz."Kılıçarslan, tüm satranç severleri ve ilçe halkını turnuvayı izlemeye davet etti.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Satranç Turnuvası'nın 5-10 Eylül...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Satranç Turnuvası'nın 5-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu Çubuk Temsilcisi Veysel Kılıçarslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yükselen Koleji Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Türkmenistan, Suriye, Ukrayna, Özbekistan, Rusya, Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yaklaşık 450 sporcunun katılmasını beklediğini söyledi.

Turnuvayı Çubuk Belediyesinin destekleriyle Türkiye Satranç Federasyonun organize edeceğini anlatan Kılıçarslan, şunları kaydetti:

"Belediye Başkanımız Tuncay Acehan'ın da destekleriyle son yıllarda Çubuk'ta satranç çok yaygınlaştı. Neredeyse ilçemizin milli sporu haline geldi. Satranç turnuvalarının ilçemize çok yakıştığına inanıyorum. Yaklaşık 450 sporcu 5 gün boyunca ilçemizde konaklayacak. Belediyemiz ile federasyonumuzun işbirliğinin gurur dolu sonuçlarını inşallah en iyi şekilde alacağız. Sadece sporcularımız için değil, tüm misafirler için festival tadında bir turnuva programına imza atacağız. Bu tür etkinliklerin Türk satranç sporu ve ülkemiz geleceğine son derece önemli bir hizmet olduğuna inanıyoruz."

Kılıçarslan, tüm satranç severleri ve ilçe halkını turnuvayı izlemeye davet etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.