pendik escort bayan
ak

Uluslararası Kapadokya Bisiklet Turu

15.09.2018 - 11:28, Güncelleme: 15.09.2018 - 11:28
 

Uluslararası Kapadokya Bisiklet Turu

- Nevşehir kent merkezinden çıkış yapan sporcular, Erciyes Dağı'ndaki varış noktasına kadar uzanan zorlu parkurda mücadeleye başladı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir ve Kayseri'de gerçekleştirilen üç etaplı Uluslararası Kapadokya Bisiklet Turu'nun ikinci ayağı Nevşehir-Erciyes etabı başladı.Nevşehir Diriliş Meydanı'ndan başlayan yarışta sporcular, 131 kilometrelik parkurda liderlik için mücadele ederek, Erciyes Dağı'nın 2 bin 200 rakımlı Tekir Yaylası'nda bulunan bitiş çizgisine ulaşabilmek için pedal çeviriyor.Türkiye, Kazakistan, Litvanya, Ukrayna ve Letonya'dan bisikletçilerin katıldığı yarışta, Milli İrade Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi'nden geçiş yaparak Avanos ilçesine ulaşan sporcular, Kayseri'ye bağlı Garipçe köyünü geçtikten sonra İncesu, Develi istikametini takip ederek bitiş noktasına ulaşacak.Etkinlik, yarın Kayseri kent merkezindeki son etabın ardından ödül töreniyle sona erecek.
- Nevşehir kent merkezinden çıkış yapan sporcular, Erciyes Dağı'ndaki varış noktasına kadar uzanan zorlu parkurda mücadeleye başladı


NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir ve Kayseri'de gerçekleştirilen üç etaplı Uluslararası Kapadokya Bisiklet Turu'nun ikinci ayağı Nevşehir-Erciyes etabı başladı.

Nevşehir Diriliş Meydanı'ndan başlayan yarışta sporcular, 131 kilometrelik parkurda liderlik için mücadele ederek, Erciyes Dağı'nın 2 bin 200 rakımlı Tekir Yaylası'nda bulunan bitiş çizgisine ulaşabilmek için pedal çeviriyor.

Türkiye, Kazakistan, Litvanya, Ukrayna ve Letonya'dan bisikletçilerin katıldığı yarışta, Milli İrade Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi'nden geçiş yaparak Avanos ilçesine ulaşan sporcular, Kayseri'ye bağlı Garipçe köyünü geçtikten sonra İncesu, Develi istikametini takip ederek bitiş noktasına ulaşacak.

Etkinlik, yarın Kayseri kent merkezindeki son etabın ardından ödül töreniyle sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.