pendik escort bayan
ak

Uluslararası Eskişehir Çocuk Ve Gençlik Tiyatroları Festivali

Siyaset 08.05.2019 - 14:38, Güncelleme: 08.05.2019 - 14:38
 

Uluslararası Eskişehir Çocuk Ve Gençlik Tiyatroları Festivali

Bu yıl 14'üncüsü yapılacak ve 12 ülkeden çok sayıda sanatçının gösteriler sunacağı festival, 25-31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali" 25 Mayıs Cumartesi günü başlayacak.Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde 14 yıldır düzenli yapılan Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Avusturya, Brezilya, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Hırvatistan, İtalya, Hollanda, Romanya ve Rusya'dan tiyatro toplulukları katılacak. Festivalin açılışı şehir merkezinde kortejle yapılacak. Festivale katılan tiyatro toplulukları, 31 Mayıs Cuma gününe kadar Şehir Tiyatrosunun tüm sahnelerinde ve açık alanlarda tiyatro oyunları, dans gösterileri, müzik etkinlikleri ve atölyelerle kente renk katacak.
Bu yıl 14'üncüsü yapılacak ve 12 ülkeden çok sayıda sanatçının gösteriler sunacağı festival, 25-31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen "Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali" 25 Mayıs Cumartesi günü başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde 14 yıldır düzenli yapılan Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Avusturya, Brezilya, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Hırvatistan, İtalya, Hollanda, Romanya ve Rusya'dan tiyatro toplulukları katılacak.

Festivalin açılışı şehir merkezinde kortejle yapılacak.

Festivale katılan tiyatro toplulukları, 31 Mayıs Cuma gününe kadar Şehir Tiyatrosunun tüm sahnelerinde ve açık alanlarda tiyatro oyunları, dans gösterileri, müzik etkinlikleri ve atölyelerle kente renk katacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.