pendik escort bayan
ak

Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu

07.07.2018 - 19:53, Güncelleme: 07.07.2018 - 19:53
 

Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu

Erciyes Dağı'nda yaklaşık 200 sporcunun katıldığı maraton tamamlandı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Dağı'nda bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu sona erdi.Dört aşamadan oluşan dağ maratonunun ikinci etabında sporcular, "60K Erciyes Ultra Sky Trail", "25K Trail Run" ve "10K Hisarcık Tekirkapı" kategorilerinde yarıştı.Tekir Kapı'da başlayan ve aynı noktada biten 60 kilometrelik "60K Erciyes Ultra Sky Trail" kategorisinde, Kemal Kukul birinci, Cevdet Alyılmaz ikinci, Mehmet Zahir Kül üçüncü oldu.Sarıgöl'den başlayan ve Tekir Kapı'da sona eren 25 kilometrelik "25K Trail Run"u Ahmet Arslan birinci, Pau Capell ikinci, Serdar Ünalan üçüncü olarak tamamladı.Hacılar Kapı'dan Tekir Kapı'ya kadar süren 12 kilometrelik "10K Hisarcık Tekirkapı"da ise Ferit Kardaş birinciliği, İsmet Özler ikinciliği, Fatih Dertsiz de üçüncülüğü elde etti.Maratonun ilk etabında şampiyon Ahmet Arslan, ikinci Pau Capell ve üçüncü Alper Dalkılıç olmuştu.Maratona, 12 ülkeden yaklaşık 200 sporcu katıldı.
Erciyes Dağı'nda yaklaşık 200 sporcunun katıldığı maraton tamamlandı


KAYSERİ (AA) - Erciyes Dağı'nda bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu sona erdi.

Dört aşamadan oluşan dağ maratonunun ikinci etabında sporcular, "60K Erciyes Ultra Sky Trail", "25K Trail Run" ve "10K Hisarcık Tekirkapı" kategorilerinde yarıştı.

Tekir Kapı'da başlayan ve aynı noktada biten 60 kilometrelik "60K Erciyes Ultra Sky Trail" kategorisinde, Kemal Kukul birinci, Cevdet Alyılmaz ikinci, Mehmet Zahir Kül üçüncü oldu.

Sarıgöl'den başlayan ve Tekir Kapı'da sona eren 25 kilometrelik "25K Trail Run"u Ahmet Arslan birinci, Pau Capell ikinci, Serdar Ünalan üçüncü olarak tamamladı.

Hacılar Kapı'dan Tekir Kapı'ya kadar süren 12 kilometrelik "10K Hisarcık Tekirkapı"da ise Ferit Kardaş birinciliği, İsmet Özler ikinciliği, Fatih Dertsiz de üçüncülüğü elde etti.

Maratonun ilk etabında şampiyon Ahmet Arslan, ikinci Pau Capell ve üçüncü Alper Dalkılıç olmuştu.

Maratona, 12 ülkeden yaklaşık 200 sporcu katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.