pendik escort bayan
ak

Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği Sona Erdi

11.07.2019 - 11:28, Güncelleme: 11.07.2019 - 11:28
 

Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği Sona Erdi

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, Akşehir Kültür Merkezi'nde sahnelenen Son Çıkış isimli tiyatro oyunu ile son buldu.Tiyatro...

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, Akşehir Kültür Merkezi'nde sahnelenen Son Çıkış isimli tiyatro oyunu ile son buldu.Tiyatro Külliyen tarafından sahnelenen Genel Yayın Yönetmenliğini Osman Doğan'ın yaptığı, Yunus Emre Obut'un yazıp yönettiği oyunda, İsmail Emre Biliciler, Fatih Akçin, Yunus Emre Obut ve İhsan Sever rol aldı.Adem isimli bir gencin gecenin en karanlık anında, ıssız bir köprünün orta yerinde, aşağıya kadar sarkmış bir haldeyken, yoldan geçen biri adamın Adem’i engelleyip, bu konuda ikna olana kadar onu köprünün korkuluklarına bağlamasının konu edildiği oyunda, garip bir balıkçının işe dahil olmasıyla arapsaçına dönen gelişmeler anlatıldı. İzleyenleri kimi zaman güldüren kimi zamanda verdiği ince mesajlarla düşündüren oyunun sonunda oyuncular seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.Gecenin sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, tiyatro oyuncularına sahnede teşekkür ederek plaket verdi.Başkan Akkaya yaptığı konuşmada, "Gerçekten çok güzel bir tiyatro oyunuydu. Bu tiyatro oyunuyla 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında düzenlediğimiz programlarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Ben sizler adına sanatçılarımıza teşekkür ediyorum, gecemizi renk kattılar. Bu sene dolu, dolu programlar yaşadık, inşallah önümüzdeki sene 61. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde buluşmak dileğiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.
KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, Akşehir Kültür Merkezi'nde sahnelenen Son Çıkış isimli tiyatro oyunu ile son buldu.Tiyatro...

KONYA (AA) - 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, Akşehir Kültür Merkezi'nde sahnelenen Son Çıkış isimli tiyatro oyunu ile son buldu.

Tiyatro Külliyen tarafından sahnelenen Genel Yayın Yönetmenliğini Osman Doğan'ın yaptığı, Yunus Emre Obut'un yazıp yönettiği oyunda, İsmail Emre Biliciler, Fatih Akçin, Yunus Emre Obut ve İhsan Sever rol aldı.

Adem isimli bir gencin gecenin en karanlık anında, ıssız bir köprünün orta yerinde, aşağıya kadar sarkmış bir haldeyken, yoldan geçen biri adamın Adem’i engelleyip, bu konuda ikna olana kadar onu köprünün korkuluklarına bağlamasının konu edildiği oyunda, garip bir balıkçının işe dahil olmasıyla arapsaçına dönen gelişmeler anlatıldı.

İzleyenleri kimi zaman güldüren kimi zamanda verdiği ince mesajlarla düşündüren oyunun sonunda oyuncular seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, tiyatro oyuncularına sahnede teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Akkaya yaptığı konuşmada, "Gerçekten çok güzel bir tiyatro oyunuydu. Bu tiyatro oyunuyla 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında düzenlediğimiz programlarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Ben sizler adına sanatçılarımıza teşekkür ediyorum, gecemizi renk kattılar. Bu sene dolu, dolu programlar yaşadık, inşallah önümüzdeki sene 61. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde buluşmak dileğiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.