pendik escort bayan
ak

Uludağ Ekonomi Zirvesinde Vodafone Standına Yoğun İlgi

25.03.2017 - 14:48, Güncelleme: 25.03.2017 - 14:48
 

Uludağ Ekonomi Zirvesinde Vodafone Standına Yoğun İlgi

Vodafone Türkiye'nin standını Başbakan Yardımcısı Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan da ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye'nin, Uludağ Ekonomi Zirvesinde kurumsal müşterileri ve belediyelere sunduğu telekom çözümleri ile ilgili bilgi paylaştığı standıyla büyük ilgi gördü.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye’nin Uludağ Ekonomi Zirvesindeki standı katılımcılardan büyük ilgi gördü. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da Vodafone standını ziyaret ederek, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ’dan Vodafone’un Türkiye’deki işletmeler ve belediyelere sunduğu telekom çözümleri ile ilgili bilgi aldı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Vodafone olarak, bugün sadece bir mobil iletişim şirketi olmaktan çıkarak birçok sabit iletişim hizmetini de tek elden sunan ve abonelerine her an her yerden yüksek hızlı internete bağlanma avantajı sağlayan bir genişbant telekomünikasyon şirketi konumunda olduklarını belirterek, şunları kaydetti:"Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi olarak, Türkiye’deki tüm işletmelerin telekom ihtiyaçları için uçtan uca özel çözümler sunuyor ve uyguluyoruz. Türkiye’deki işletmelerin dijital haritasını çıkartmak ve teknoloji ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla geliştirdiğimiz Yarına Hazırım Platformu ile işletmelere verimliliklerini artırarak değişen iş dünyasında yarına hazır olabilmelerine yardımcı olacak çözümler sunuyoruz. Bu sayede yüksek mobilite ve verimliliğe ulaşmalarını hızlandırıyoruz. Bu hızlanma aynı şekilde müşterilerimizin hizmet verdiği müşterilere de yansıyor ve her an her yerde iletişimi mümkün kılan bir dünya yaratılmasına olanak tanıyor. Makineler arası iletişim, bulut, sabit ve mobil iletişim altında topladığımız bu çözümlerle şirketlere dijital hizmetler, dijital operasyonlar, dijital teknoloji platformları ve bilgi güvenliği konularında yol gösteriyoruz. Dijitalleşen şirketler maliyetlerini düşürerek, hem verimliliklerini hem de müşteri memnuniyetini önemli ölçüde artırıyorlar. Bu teknolojilerin Türkiye’nin rekabet gücüne sunduğu katkının da bilincindeyiz, bu bilinçle yaptığımız yatırımlarla mükemmel ve kesintisiz bir iletişim deneyimi yaratıyoruz ve Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik ediyoruz."
Vodafone Türkiye'nin standını Başbakan Yardımcısı Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan da ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye'nin, Uludağ Ekonomi Zirvesinde kurumsal müşterileri ve belediyelere sunduğu telekom çözümleri ile ilgili bilgi paylaştığı standıyla büyük ilgi gördü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye’nin Uludağ Ekonomi Zirvesindeki standı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da Vodafone standını ziyaret ederek, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ’dan Vodafone’un Türkiye’deki işletmeler ve belediyelere sunduğu telekom çözümleri ile ilgili bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Vodafone olarak, bugün sadece bir mobil iletişim şirketi olmaktan çıkarak birçok sabit iletişim hizmetini de tek elden sunan ve abonelerine her an her yerden yüksek hızlı internete bağlanma avantajı sağlayan bir genişbant telekomünikasyon şirketi konumunda olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi olarak, Türkiye’deki tüm işletmelerin telekom ihtiyaçları için uçtan uca özel çözümler sunuyor ve uyguluyoruz. Türkiye’deki işletmelerin dijital haritasını çıkartmak ve teknoloji ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla geliştirdiğimiz Yarına Hazırım Platformu ile işletmelere verimliliklerini artırarak değişen iş dünyasında yarına hazır olabilmelerine yardımcı olacak çözümler sunuyoruz. Bu sayede yüksek mobilite ve verimliliğe ulaşmalarını hızlandırıyoruz. Bu hızlanma aynı şekilde müşterilerimizin hizmet verdiği müşterilere de yansıyor ve her an her yerde iletişimi mümkün kılan bir dünya yaratılmasına olanak tanıyor.

Makineler arası iletişim, bulut, sabit ve mobil iletişim altında topladığımız bu çözümlerle şirketlere dijital hizmetler, dijital operasyonlar, dijital teknoloji platformları ve bilgi güvenliği konularında yol gösteriyoruz. Dijitalleşen şirketler maliyetlerini düşürerek, hem verimliliklerini hem de müşteri memnuniyetini önemli ölçüde artırıyorlar. Bu teknolojilerin Türkiye’nin rekabet gücüne sunduğu katkının da bilincindeyiz, bu bilinçle yaptığımız yatırımlarla mükemmel ve kesintisiz bir iletişim deneyimi yaratıyoruz ve Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.