pendik escort bayan
ak

Ülkü Ocaklarından "Gençlik Koşusu"

28.04.2019 - 15:43, Güncelleme: 28.04.2019 - 15:43
 

Ülkü Ocaklarından "Gençlik Koşusu"

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca bin 71 kişinin katılımıyla "Gençlik Koşusu" düzenlendi

ANKARA (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bin 71 kişinin katılımıyla Eymir Gölü'nde "Gençlik Koşusu" gerçekleştirildi.Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından Eymir Gölü'nde koşu, 6 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi. Erkekler, kadınlar ve halk koşusu kategorilerinde yapılan koşunun startını Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş verdi. Koşunun ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.Koşu öncesinde katılımcılara tişört, su, çay ve çorba ikram edildi, etkinliğin ardından koşu alanı Ülkü Ocakları üyeleri tarafından temizlendi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca bin 71 kişinin katılımıyla "Gençlik Koşusu" düzenlendi

ANKARA (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bin 71 kişinin katılımıyla Eymir Gölü'nde "Gençlik Koşusu" gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından Eymir Gölü'nde koşu, 6 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi.

Erkekler, kadınlar ve halk koşusu kategorilerinde yapılan koşunun startını Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş verdi.

Koşunun ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.

Koşu öncesinde katılımcılara tişört, su, çay ve çorba ikram edildi, etkinliğin ardından koşu alanı Ülkü Ocakları üyeleri tarafından temizlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.