pendik escort bayan
ak

Ülkü Ocaklarından Bilgi Yarışması

03.05.2019 - 22:28, Güncelleme: 03.05.2019 - 22:28
 

Ülkü Ocaklarından Bilgi Yarışması

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Bilge Türk ve Dönence Dergileri Bilgi Yarışması"nın finali yapıldı

ANKARA (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen "Bilge Türk ve Dönence Dergileri Bilgi Yarışması"nın finali yapıldı.Türkiye genelinde ilk turu yapılan, ardından bölge finallerinin tamamlandığı bilgi yarışmasının finali MHP Genel Merkezi'nde Gün Sazak Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, burada yaptığı açıklamada, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü" kapsamında düzenledikleri yarışmanın Türk kültürünü yaşatmak için geleneksel hale getirileceğini kaydetti.Yarışmada başarılı olanlara Ateş tarafından plaket verildi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Bilge Türk ve Dönence Dergileri Bilgi Yarışması"nın finali yapıldı

ANKARA (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen "Bilge Türk ve Dönence Dergileri Bilgi Yarışması"nın finali yapıldı.

Türkiye genelinde ilk turu yapılan, ardından bölge finallerinin tamamlandığı bilgi yarışmasının finali MHP Genel Merkezi'nde Gün Sazak Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, burada yaptığı açıklamada, "3 Mayıs Milliyetçiler Günü" kapsamında düzenledikleri yarışmanın Türk kültürünü yaşatmak için geleneksel hale getirileceğini kaydetti.

Yarışmada başarılı olanlara Ateş tarafından plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.