pendik escort bayan
ak

Ulaştırma Bakanı Bilgin'in Acı Günü

27.08.2015 - 12:02, Güncelleme: 27.08.2015 - 12:02
 

Ulaştırma Bakanı Bilgin'in Acı Günü

Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas'ta trafik kazası geçirerek yaralanan amcası Remzi Bilgin'i ziyaret etmek ve aynı kazada yaşamını yitiren yengesi Rabia Bilgin'in cenazesine katılmak üzere akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas'ta trafik kazası geçirerek yaralanan amcası Remzi Bilgin'i ziyaret etmek ve aynı kazada yaşamını yitiren yengesi Rabia Bilgin'in cenazesine katılmak üzere akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi. Bakan Feridun Bilgin'in amcası Remzi Bilgin (65) ve yengesi Rabia Bilgin (65) bugün öğle saatlerinde trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Remzi Bilgin taburcu edilirken, yengesi Rabia Bilgin ise akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Bakan Bilgin yengesinin ölüm haberini aldıktan sonra akşam saatlerinde özel uçakla Sivas'a geldi. Nuri Demirağ Havaalanı'nda Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokolü tarafından karşılanan Bilgin, daha sonra cenaze evine geçti. Kadıburhanettin Mahallesi Stadyum Sokak üzerindeki amcasının evine gelen Bilgin, taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Bilgin'in yarın Sivas Ulu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazına katılacağı öğrenildi. Bakan Bilgin'in daha sonra Sakarya'da vefat eden amcası Mevlüt Bilgin'in cenazesine katılacağı belirtildi.
Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas'ta trafik kazası geçirerek yaralanan amcası Remzi Bilgin'i ziyaret etmek ve aynı kazada yaşamını yitiren yengesi Rabia Bilgin'in cenazesine katılmak üzere akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas'ta trafik kazası geçirerek yaralanan amcası Remzi Bilgin'i ziyaret etmek ve aynı kazada yaşamını yitiren yengesi Rabia Bilgin'in cenazesine katılmak üzere akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi.

 

Bakan Feridun Bilgin'in amcası Remzi Bilgin (65) ve yengesi Rabia Bilgin (65) bugün öğle saatlerinde trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Remzi Bilgin taburcu edilirken, yengesi Rabia Bilgin ise akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Bakan Bilgin yengesinin ölüm haberini aldıktan sonra akşam saatlerinde özel uçakla Sivas'a geldi. Nuri Demirağ Havaalanı'nda Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokolü tarafından karşılanan Bilgin, daha sonra cenaze evine geçti. Kadıburhanettin Mahallesi Stadyum Sokak üzerindeki amcasının evine gelen Bilgin, taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Bilgin'in yarın Sivas Ulu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazına katılacağı öğrenildi. Bakan Bilgin'in daha sonra Sakarya'da vefat eden amcası Mevlüt Bilgin'in cenazesine katılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.